Vrouw/Dagboek van een minnares
1479972244
Dagboek van een minnares

Deel 163: ‛Ik moest geblinddoekt zoenen met 10 onbekenden'

Voorzichtig maakte ik me van Javier los. “Misschien moeten we het een beetje rustig aan doen,” zei ik, terwijl ik hem het liefst de kleren van zijn lijf had gerukt. “Jammer,” zei hij. “Ik had juist zin om heel wild te gaan doen. Wat houdt je tegen?” “Vrouwen moeten toch altijd een beetje hard to get zijn?” Hij lachte hard. “Jij mag van mij volkomen jezelf zijn. Als je maar altijd eerlijk tegen me bent.”

En dat was nu natuurlijk juist het heikele punt: ik was helemaal niet eerlijk tegen hem. Ik had het nog geen moment met hem over Mark gehad en ook Mark wist niet van het bestaan van Javier. Maar waarom zou ik slapende honden wakker maken?

“Stapje voor stapje,” zei ik tegen Javier en liet me nog eens heerlijk door hem kussen. Hm, wat kon hij dat toch goed.

“Zijn je beide ouders Spaans eigenlijk?”

“Nee, alleen mijn vader. Hij woont alweer jaren in Madrid. Hij kon niet wennen aan het Nederlandse klimaat. Nu zie ik hem nog maar eens per jaar of zo.” Ineens keek Javier een beetje triest, dus zoende ik hem maar weer eens om hem af te leiden.

Kerstdiner

“Wat doe je eigenlijk met kerst,” vroeg ik hem zo terloops mogelijk.

“Ik heb nog geen plannen,” zei hij. “Ik wil sowieso een avond met mijn moeder doorbrengen en ik denk dat mijn tante er dan ook bij is. En jij?”

“Nou, ik moet ook een avond naar mijn moeder en haar nieuwe vriend, maar na deze mislukte Sinterklaasavond durf ik hen bijna niet meer onder ogen te komen.”

“Als ik met jou meega naar jouw moeder, kom jij dan naar het kerstdiner met de mijne?”

“Deal,” zei ik blij. Eindelijk zou ik dan ook eens met een partner aan de kerstdis verschijnen en hoefde ik niet stiekem langs het huis van Mark te fietsen om te kijken hoe happy hij met zijn gezinnetje was. “En ik heb met mijn werk ook een kerstdiner, ga je dan ook mee? Het is op een dinsdag, dus dan is je restaurant dicht.”

Geblinddoekt

“Als je belooft dat je niet meer met andere mannen zoent,” zei Javier, terwijl hij een kusje op het puntje van mijn neus plantte.

Ik lachte en zei maar niets. Over een paar dagen moest ik geblinddoekt Over een paar dagen moest ik geblinddoekt.

“Ik ga je eruit gooien,” zei ik toen. “Morgen moet ik weer fris en fruitig op mijn werk verschijnen.”

Javier keek teleurgesteld, maar stond toch op. Ik was vastbesloten. Voor seks was het nu nog echt te vroeg.

Een paar dagen later zat ik samen met Fleur in de make-up voor de opnamen van Kiss, Bang, Love, waarbij ik geblinddoekt met 10 onbekende mannen moest zoenen. Ik moest dan – zonder dat ik wist hoe ze eruitzagen – 5 mannen laten afvallen en dan nog een keer met de andere 5 mannen zoenen. Vervolgens moest ik met 2 mannen op date en met de allerleukste een romantisch weekend weg. Fleur en Frank zouden me dan advies geven wie ik moest kiezen.

Zoenen

Fleur vond het maar spannend. “Straks komen we op tv!”

“Echt niet,” zei ik. “Het is maar een pilot. Ik ga ook geen romantisch weekend weg. Daar is helemaal geen budget voor. Het gaat alleen maar om het zoenen. Je mag het ook aan niemand vertellen, hoor. Ik wil niet dat Mark of Javier het weten.”

“Javier? Zie je die nog wel eens dan?”

“We hebben een paar keer een date gehad. Dat was leuk. Maar ik ben niet verliefd. Althans niet zoals op Mark.”

En toen begon het. Zoenen met onbekende mannen. Ik had het bloedheet onder de lampen en de blinddoek kriebelde. Het voelde op de één of andere manier ook een beetje hoerig om met 10 verschillende kerels achter elkaar te tongen. Er waren mannen bij die ronduit vies zoenden: met veel speeksel of juist met een kort, puntig tongetje. Van één man voelde ik zijn piemel in mijn been drukken. Ik deed een stap naar achteren en vroeg of de opnamen stopgezet konden worden. “Dit voelt als een aanranding. Ik wijs hem meteen af.”

De regisseur stikte van het lachen. “Dit is juist heel grappig om uit te zenden. Je hebt groot gelijk, want hij gaat veel te ver.”

Date

De dag kroop voorbij en ik was blij toen ik uiteindelijk 2 mannen had uitgezocht met wie ik dan zogenaamd op date zou gaan. Ze zagen er allebei leuk uit en leken me ook wel aardig, maar eigenlijk interesseerden ze me niet zo.

“Ik ben blij dat het erop zit,” zei ik tegen Frank.

“Je deed het hartstikke goed,” antwoordde hij enthousiast. “Ik heb het afgelopen jaar wel eens getwijfeld aan je inzet, maar vandaag deed je het echt top. Ik weet zeker dat de productiemaatschappij dit programma aan een zender kan verkopen.”

Opgelucht ging ik het weekend in. Javier appte dat het restaurant bomvol zou zijn en we elkaar dus pas dinsdagavond bij het kerstdiner van werk zouden zien. Mark hield het bij een paar spannende foto’s van zichzelf in bed, verlangend naar mij. Maar goed, die zag ik in het weekend toch nooit live. Ik kocht een nieuwe jurk en een paar schoenen en bracht de rest van het weekend Netflixend in bed door.

Problemen

De hele maandag en dinsdag was ik druk bezig om het kantoor te versieren en de gehuurde tafels te dekken voor het diner dat door een cateringbedrijf zou worden verzorgd.

“Hoeveel gasten verwacht je eigenlijk?”

“Twintig,” zei Frank. “Ik ben benieuwd naar je vriend. Dus je bent eindelijk over mijn broer heen?”

“Ja hoor,” zei ik stoer, terwijl ik verzweeg dat we elkaar nog regelmatig zagen.

“Gelukkig maar. Want ik heb Mark en Josien natuurlijk ook uitgenodigd. Ik ben blij dat dit geen problemen gaat opleveren!”

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.