148615
Vrouw

Uw technologische vaardigheden en online activiteiten in het algemeen kunnen ertoe bijdragen dat u belangrijke contacten legt. Financieel lijkt het een redelijk stabiel jaar te worden al moet u misschien van strategie veranderen. Vrijgezellen met een relatie kunnen dit jaar besluiten te trouwen.

RAM

De kosmos stelt u in staat om financieel een paar veranderingen op de rails te zetten. Misschien gaat u anderen trainen op een terrein waar u een expert in bent of begint u een bedrijf vanuit uw huis. Koop iets wat u al lang wilt hebben.

STIER

U hebt vandaag de moed en doorzettingskracht om op te treden in een situatie die u aan het hart gaat. Het kan een uitdagende dag worden en uw werklast zwaar, maar u kunt het aan, en hoger klimmen op de maatschappelijke ladder.

TWEELINGEN

U krijgt veel voor elkaar als u doelgericht te werk gaat. Vanmiddag kan u het gevoel bekruipen dat u iets hebt gemist. Dat heeft niet met uw werk te maken maar met een situatie of een misverstand. Luister naar uw intuïtie.

KREEFT

Als u eigen baas bent en onzeker over de prijs die u moet berekenen voor bewezen diensten, zorg er dan vooral voor dat u uzelf niet te kort doet. Onzekerheid in een belangrijke relatie verdwijnt pas als een hinderlijke situatie is opgelost.

LEEUW

De kosmos zet uw carrière in het zoeklicht. Een uitgelezen moment om een project te starten en uw ideeën en plannen in stelling te brengen die betrekking hebben op een creatief ontwerp. Lees advertenties als u een baan zoekt.

MAAGD

De kosmos staat positief tegenover elk nieuw begin. Een project of plan dat nu ontwikkeld wordt heeft een grote kans op succes. Aan goodwill zal u niet ontbreken. Vervelende verwikkelingen met familie of schoonouders worden opgelost.

WEEGSCHAAL

Er kan de hele ochtend een rusteloze sfeer in de lucht hangen. Laat u niet van de wijs brengen en laat iemands humeur niet uw dag verpesten. Ga verder met wat voltooid moet worden en geniet van de creatieve energie die u hebt.

SCHORPIOEN

De kosmos kondigt het begin aan van een nieuwe persoonlijke of professionele relatie. Communiceren gaat u steeds beter af. Uw organisatie talent neemt toe en zal u helpen de laatste hand te leggen aan een belangrijke klus.

BOOGSCHUTTER

Laat uw plannen niet verstoren. Begin een gesprek over een gevoelig onderwerp met iemand die u dierbaar is zodat een heikele kwestie de wereld uit geholpen wordt. Concentreer u op het heden en op hetgeen u kunt vertrouwen.

STEENBOK

Een ieder met groene vingers kan vandaag gebruik maken van de positieve invloed van de kosmos en aan de slag gaan met planten en zaden. Het zal u ontspannen en kan ook winstgevend zijn als u uw creativiteit in de strijd gooit.

WATERMAN

Voor uw persoonlijke groei en ontwikkeling is van belang te luisteren naar uw onderbuikgevoelens. Probeer erachter te komen wat u een veilig en vertrouwd gevoel geeft. Er kan een liefdevolle relatie ontstaan met een speciale vriend.

VISSEN

Ook al is de huidige kosmische trend niet geheel gunstig, toch zal het tij in uw voordeel keren, zeker als u met iets nieuws begint. Ga iets creatiefs of ongebruikelijks doen als alledaagse activiteiten en plichten een corvee voor u zijn.