Vrouw/Horoscopen
1487199060
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 8 december - Los persoonlijke dilemma’s op, Waterman

Een prima dag voor je carrière als je je niet te kritisch opstelt, Boogschutter.

Een prima dag voor je carrière als je je niet te kritisch opstelt, Boogschutter.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Een prima dag voor je carrière als je je niet te kritisch opstelt, Boogschutter.

Een prima dag voor je carrière als je je niet te kritisch opstelt, Boogschutter.

VANDAAG JARIG

Met Mars in je teken zul je meer dan voorheen behoefte hebben aan plezier en vermaak. Dat geldt ook voor je relaties. Maar Mars kan ook voor strubbelingen zorgen in relaties en kan dan de liefde of vriendschap om zeep brengen. Als je dat weet te voorkomen, kunnen relaties het overleven.

RAM

Spanning kan oplopen als je de hele dag met anderen moet samenwerken. Speel niet de baas. Je kunt kritischer overkomen dan je bedoelt. Besef dat er meer manieren zijn om een doel te bereiken. Gun anderen het recht hun eigen gang te gaan.

STIER

Doe het geleidelijk als je stoom moet afblazen; ga sporten, de keuken dweilen of een potje stampvoeten. Raak de controle over jezelf niet kwijt en houd je nauwgezet aan veiligheidsvoorschriften. Verlies vooral je gevoel voor humor niet.

TWEELINGEN

Je communiceert minder goed en kunt kritischer zijn dan anders. Doordat je denken emotioneel wordt bepaald, kun je humeurig en arrogant overkomen. Houd rekening met tegenstand en bureaucratie.

KREEFT

De kosmos kan je dwingen na te denken en bepaalde aspecten van jezelf te veranderen. Deals kunnen afketsen door een botsing van ego’s. Ook je intieme relatie is gebaat bij wat zelfanalyse. Wees bereid je mening te wijzigen.

LEEUW

Je kunt in een zuinige stemming zijn en daardoor kritischer dan anders. Je zult het om die reden minder snel eens worden met je partner over een grote aankoop. Wees niet te schraperig als je cadeautjes koopt voor kerst.

MAAGD

Ga niet shoppen als je geen geld hebt om uit te geven. Normaal ben je al niet zuinig, maar vandaag kun je een gat in je hand hebben. Je krijgt spijt als je uit de band springt. Houd rekening met spanning als je thuis je zin doordrijft.

WEEGSCHAAL

Je kunt het ineens belangrijk vinden of anderen je wel juist beoordelen. Doordat je niet graag je kwetsbare kant toont, kun je in een isolement raken en denkbeeldige kwetsuren ontwikkelen. Doe je niet harder voor dan je bent.

SCHORPIOEN

Een bonus zal je helpen je spaarpot sneller in balans te brengen dan je dacht. De neiging impulsief te handelen zal je in conflict brengen met naasten en vrienden. Je kunt jezelf erop betrappen te ruziën over iets wat je niet interesseert.

BOOGSCHUTTER

Een prima dag voor je carrière als je je niet te kritisch opstelt. Je kunt besluiteloos zijn; als je jezelf weet te kalmeren, krijg je de zaken weer onder controle. Heb je met publiek te maken, dan kun je verkeerd worden begrepen.

STEENBOK

Houd de klok in de gaten en verdoe geen tijd met chatten of het lezen van spam. Geen geschikte dag om sociaal verkeer te combineren met het doen van inkopen. Als je gaat shoppen, ga dan alleen, anders koop je te veel.

WATERMAN

Wees extra op je hoede als er geld door je handen gaat en vertrouw niet op je intuïtie als het om investeren gaat. Laat de financiële kant van je bestaan even rusten. Focus liever op persoonlijke dilemma’s en los ze op.

VISSEN

Samenwerken is je thema vandaag. Focus op datgene waarin je het beste bent. Laat een partner de grote lijnen bepalen en neem zelf de details voor je rekening. Doe op financieel gebied niet te ingewikkeld. Luister naar een advies.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.