Vrouw/Opgebiecht
1487855552
Opgebiecht

'Ik fantaseer over seks met mijn ex'

Vrouw in bed

Vrouw in bed

"Mijn ex-man had op z'n zachtst gezegd een wat opvliegend karakter. Hij was niet echt agressief en hij heeft me nooit serieus pijn gedaan, maar bij een ruzie vloog het servies weleens door de kamer."

Vrouw in bed

Vrouw in bed

En als iemand hem afsneed op de snelweg, ging hij daar het liefst meteen achteraan. Hij had ook overal zo’n uitgesproken mening over, dat sommige mensen uit mijn familie,- en vriendenkring zich aan hem ergerden.

Geen kinderen

Uiteindelijk had ik het gevoel dat ik moest kiezen tussen hem en de rest van mijn omgeving. Bovendien hadden we zó vaak ruzie dat ik er knettergek van werd. Dus vroeg ik - tot zijn grote verdriet - de scheiding aan en gingen we uit elkaar. Gelukkig hebben we geen kinderen.

Na een tijdje werd ik verliefd op een collega die in alles het tegenovergestelde was van mijn ex: lief, zachtaardig, begrijpend en zorgzaam. Mijn familie en vrienden waren meteen weg van hem. En inmiddels wonen we alweer drie jaar samen en ben ik 'bonusmoeder' van zijn tienerdochters.

Altijd spannend

Geen vuiltje aan de lucht dus, zou je zeggen. Behalve dan dat mijn vriend zich in bed óók lief, zorgzaam en zachtaardig gedraagt. En dat maakt hem een beetje saai. Mijn ex was nou ook weer niet super dominant, maar wel degene die bepaalde wat we in bed deden.

Hij deed veel aan sport, dus hij was heel sterk. Hij kon me letterlijk optillen en wegdragen en ik kon nooit voorspellen wat er precies zou gaan gebeuren als we seks hadden. Maar het was altijd spannend en ik genoot er enorm van.

Urenlang strelen

Mijn huidige vriend is meer van het urenlang strelen, knuffelen en kussen. In onze eerste fase van verliefdheid vond ik dat nog wel leuk, maar nu word ik er een beetje iebel van. Ik vraag weleens of hij me wil vastbinden, maar dat trekt hem niet. En toen ik laatst zei dat hij best wat baziger mocht doen, betrok zijn gezicht. Dat vond hij 'te vernederend' voor mij.

Inmiddels merk ik dat ik steeds minder zin in seks met hem heb en probeer ik me er met een vluggertje van af te maken. Wat erger is, is dat ik steeds vaker fantaseer over seks met mijn ex-man. Die heeft weleens een scharrel, maar officieel is hij nog single. En omdat we in hetzelfde dorp wonen, kom ik hem dus af en toe tegen.

Mijn ex als minnaar

Laatst dronk ik een kop koffie met hem en toen hij even zijn hand op de mijne legde, liepen de rillingen over mijn rug. Ik fantaseerde dat ik met hem mee naar huis ging en dat we de kleren van elkaars lijf rukten. En soms denk ik 'Misschien moet ik ook maar één keer met hem naar bed', gewoon om de spanning in mijn lichaam kwijt te raken.

Het stomme is dat ik mijn vriend nooit zou willen verliezen. Hij is de perfecte man voor mij, het is alleen jammer dat hij zo waardeloos in bed is. Kon ik hem maar als partner houden en mijn ex als minnaar erbij nemen. Dat zou perfect zijn. Maar ik weet dat mijn vriend dat nooit zou accepteren. Ik vrees dat het dus bij een fantasie moet blijven. Toch?"

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.