Vrouw/Horoscopen
1490144174
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 29 juli - Ga in therapie, Vissen!

Ook in relaties is het zinvol de kwaliteit van je keuzes onder de loep te leggen, Leeuw!

Ook in relaties is het zinvol de kwaliteit van je keuzes onder de loep te leggen, Leeuw!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Ook in relaties is het zinvol de kwaliteit van je keuzes onder de loep te leggen, Leeuw!

Ook in relaties is het zinvol de kwaliteit van je keuzes onder de loep te leggen, Leeuw!

VANDAAG JARIG

Zit je in de handel dan kun je de neiging hebben oogkleppen te dragen waar het de kwaliteit van je producten betreft. Door ze objectief te bekijken ontdek je de zwakke plakken en kun je deze corrigeren. Ook in relaties is het zinvol de kwaliteit van je keuzes onder de loep te leggen.

RAM

Blijf proberen om meer te verdienen met hetgeen je doet. Er kan je een financiële hak worden gezet, maar je moet zeker van je zaak zijn voor je een aanklacht indient. Houd gevoelige informatie vertrouwelijk, al wil je er graag over praten.

STIER

Bezoek iemand over wie je je zorgen maakt; je gezelschap zal diegene goed doen. Het valt soms niet mee om werk te combineren met gezin en vrienden. Ga op fitness of gymnastiek teneinde je uithoudingsvermogen op te krikken.

TWEELINGEN

Er kan je een aanlokkelijk aanbod worden gedaan dat je niet wilt afslaan en dat je op onbekend terrein zal brengen. Bespreek het met je geliefde en dat liever te vroeg dan te laat. Als je huis te koop is kan zich een koper melden.

KREEFT

Het kan moeite kosten om met naasten tot overeenstemming te komen. Bewaar de vrede en probeer de anderen te begrijpen. Financiën verkeren onder een gelukkig gesternte; wat je hoopt kan eindelijk waarheid worden.

LEEUW

Als je aan de lijn doet kunt je wat neerslachtig wakker zijn geworden. Probeer niet te denken aan de dingen die je niet mag hebben; kijk liever naar je toekomstbeeld dat er fit zal uitzien. Je kan een beloning krijgen voor recent werk.

MAAGD

Ook al denkt je meer te weten of beter op de hoogte te zijn dan anderen, wees zo verstandig het niet te zeggen. Je kunt te maken krijgen met een ingewikkeld probleem. Aanvaard de verantwoordelijkheid als je iemand hebt bezeerd.

WEEGSCHAAL

Mensen die je nauwelijks kent kunnen zich voor advies tot je wenden. Je hebt de gave zaken snel te doorzien. Let op hetgeen je eet en sla geen maaltijden over. Je kan winst boeken door de handen ineen te slaan met gelijkgestemden.

SCHORPIOEN

Er lijkt iets aan de hand met informatie die geheim moet blijven. Berichten kunnen subtiel zijn of iets melden wat alleen jij begrijpt. Volg je intuïtie. Maak een afspraak als je overweegt een vroegere romance te hervatten.

BOOGSCHUTTER

Stel je behoudend op en trek de broekriem aan. Familie verplichtingen kunnen botsen met je werk. Misschien moet je een paar plannen herzien. Oefen geduld als iemand teruggetrokken doet; diegene kan bang zijn of verdrietig.

STEENBOK

Studenten die weinig resultaat boeken moeten met hun mentor afspreken. Misschien biedt bijles uitkomst. Laat je behoefte aan goedkeuring je niet van je spontaniteit beroven. Schuld en woede zijn belemmerende emoties.

WATERMAN

Communicatieproblemen lijken onvermijdelijk dankzij een slecht functionerende provider of falende apparatuur. Bescherm je harde schijf. Een reis kan worden vertraagd of zelfs geannuleerd. Wees voorzichtig met je spaargeld.

VISSEN

Door in therapie te gaan kun je aspecten van je karakter ontdekken die nieuw voor je zijn. Als je weet wat je onbewust motiveert zul je in de toekomst doelgerichter en effectiever kunnen werken. Doe er je voordeel mee.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.