Vrouw/Praat Mee
1495419510
Praat Mee

Praat mee

Maakt grijs haar je ouder?

Presentatrice Sharon Osbourne (67) heeft na achttien jaar besloten om haar iconische rode haar in te ruilen voor natuurlijk grijze lokken. De meningen zijn verdeeld, want maakt haar nieuwe haarkleur haar jonger of juist ouder?

Op Instagram liet Sharon’s kapper, Jack Martin, de voor- en nafoto zien. Sharon heeft voor de transformatie acht uur in de kappersstoel moeten zitten. Volgens Jack wilde ze dit al heel lang, maar is het in het verleden steeds fout gegaan.

De reacties op de nieuwe look lopen uiteen. „Je ziet er zoveel jonger uit en mooier dan ooit”, zegt één van de fans. „Ga alsjeblieft terug naar rood”, zegt een ander. Op de VROUW-redactie zijn we het ook niet allemaal met elkaar eens. De helft vindt dat het grijze haar Sharon juist ouder laat lijken, de andere helft vindt het wel een flatteuze keuze.

Grijs is in

Sharon is niet de eerste vrouw die besluit te stoppen met verven. Een week geleden ging Jane Fonda voor de Oscars ook grijs, wederom dankzij Jack Martin. Ook worden grijze vrouwelijke modellen steeds populairder. Neem bijvoorbeeld Yazemeenah Rossi die in 2016 met haar lange, grijze haar op de cover van Malibu Times stond.

Praat mee

Wat vind jij? Maakt grijs haar een vrouw ouder of jonger? Wat vind je mooier staan bij Sharon? Verf je zelf je haar? Praat mee op onze Facebookpagina!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.