Nieuws/Vrouw
1495475754
Vrouw

Horoscopen Is jouw vriendin een Steenbok? Bofkont!

Vriendinnen

Vriendinnen

Heb jij ook een vriendin met het sterrenbeeld Steenbok? Dan heb je geluk! Hier lees je waarom.

Vriendinnen

Vriendinnen

Steenbokken voelen zich verantwoordelijk

Is er iets mis met een van de vriendinnen uit je vriendengroep? Dan gaat de Steenbok er meteen naartoe. Ze biedt een luisterend oor en gaat pas naar huis als de verdrietige vriendin zich beter voelt. De steenbok is ook de vriendin die je thuisbrengt na een avondje uitgaan.

Steenbokken vertellen geen geheimen door

Steenbokvriendinnen vertellen nooit geheimen door. Je kunt altijd je hart uitstorten bij haar en even flink uithuilen als dat nodig is. Zij houdt alle verhalen over je liefdesleven voor zich, zeker weten!

Steenbokken zijn trouw

Ook zijn Steenbokken vaak vriendinnen voor het leven. Ze zijn heel trouw en koesteren hun vriendschappen. De Steenbok is het type vriendin dat altijd wil afspreken iets leuks te gaan doen, ondanks dat iedereen een druk leven heeft. Dankzij haar blijft je vriendengroep hecht.

Steenbokken zijn leiders

Een trouwe en verantwoordelijke vriendin, dat is de Steenbok. Ze is een echte leider en organiseert graag etentjes met een hele vriendengroep, zodat iedereen elkaar blijft zien. Of ze stelt voor om samen een weekend weg te gaan. Zolang een Steenbok de leiding heeft, voelt ze zich op haar gemak.

Heb jij ook zo’n geweldige vriendin? Deel dit artikel vooral met haar!

Alle horoscopen van VROUW op een rij.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.