Nieuws/Vrouw
150108971
Vrouw

Alyans' metamorfose: Smokey eyes tegen hangende oogleden

Alyans voor en na

Alyans voor en na

Steeds maar weer iets zwarts aan of altijd dat haar in een staartje… Ons team zoekt op straat naar vrouwen die stiekem best toe zijn aan iets anders.

Alyans voor en na

Alyans voor en na

ALYANS

"Leeftijd is maar een getal toch? Ik voel me in elk geval geen veertig. Ben heel actief, dans al jaren flamenco. Ik hou van uitbundig! Ik besteed graag aandacht aan mijn uiterlijk. Heb al veel verschillende kapsels gehad. Mijn kleding is de ene keer stoer met spijkerbroek en sportschoenen en de andere keer vrouwelijk met hakjes en rokjes. Het is een uitdaging om met make-up een open blik te creëren als je hangende oogleden hebt, zoals ik. Zit in de genen; mijn moeder heeft het ook."

Kapper Vincent

"Ik heb wat violet spoeling in Alyans' haar gedaan om het koele wat uit te laten komen. Ook heb ik het wat korter geknipt, zodat het voller lijkt en meer gelaagd. Het geheel ziet er luchtiger en rauwer uit. Maar met styling kan ze veel verschillende dingen doen."

Visagist Carla

"Hangende oogleden kun je liften met matte, donkere tinten. Alyans heeft grote ogen, dus ze kan wel wat hebben, het is niet snel te veel. Het ooglid zelf maak ik donker, tegen een smokey eye aan."

Stylist Birgitta

"Alyans heeft een stevige boezem en dito bovenarmen. Daarom kies ik voor een jurk met diepe hals en vleermuismouw, die wel de taille laat zien. Als een hemd of jurk bij de bovenarmen te strak zit, kies je gewoon voor één maat groter en maak je het in de taille wat smaller. Een coltrui is voor Alyans geen goede keuze. En donkerblauw staat haar veel mooier dan zwart!"

Alyans' reactie

"Wat een goed advies! Dat ik beter geen coltrui kan dragen, vind ik een openbaring. Ik wil juist niet de nadruk op m’n boezem leggen! Mijn haar is zo ook veel vrouwelijker. En leuk dat ik met deze make-up een mooie, open blik krijg."

Bekijk hier de video van de metamorfose:

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.