Vrouw/Lekker in je vel challenge
1502212722
Lekker in je vel challenge

VROUW Lekker in je vel-challenge

Weekmenu #1 van de VROUW Lekker in je vel-challenge 2022

Doe je ook mee met de Lekker-in-je-vel-challenge 2022?

Doe je ook mee met de Lekker-in-je-vel-challenge 2022?

De Lekker in je vel-challenge 2022 gaat bijna van start! Vanaf maandag 10 januari kun je weer samen met duizenden lezeressen gratis vier weken meedoen. Voeding is een belangrijk onderdeel van een gezonde leefstijl. Anders eten dan je gewend bent, is best lastig. Tegelijkertijd is het ook een kwestie van gewoon beginnen en met één stap tegelijk. Dokter Tamara en VROUW helpen je daar graag bij.

Doe je ook mee met de Lekker-in-je-vel-challenge 2022?

Doe je ook mee met de Lekker-in-je-vel-challenge 2022?

De recepten zijn zo samengesteld dat je in principe genoeg hebt aan drie maaltijden per dag en niet naar tussendoortjes wilt grijpen. Ze zijn eenvoudig te bereiden en er staat steeds bij voor hoeveel personen het recept is. Hieronder vind je het eerste weekmenu en boodschappenlijstje, zodat je maandag 10 januari meteen van start kunt. Wil je liever op een ander moment beginnen? Dan kun je natuurlijk altijd later aanhaken.

Als je op de bijlages hieronder klikt opent het eerste boodschappenlijstje en weekmenu:

Boodschappenlijstje 1

Download PDF:

Bijlage

Weekmenu 1

Download PDF:

Bijlage

Heb je vragen nadat je het eerste weekmenu hebt bekeken? Dan kan deze uitlegvideo daar misschien bij helpen:

Meedoen

Onze Lekker in je vel-challenge is ook in 2022 gratis en voor iedereen beschikbaar. Wil je met ons meedoen? Ga dan naar naar de lekker in je vel pagina van VROUW of zoek op Facebook naar VROUW Lekker in je vel-challenge 2022. Je kunt je daar aanmelden voor de besloten Facebook-groep. En na aanmelding voor de VROUW Nieuwsbrief (Vink VROUW Dagelijks en VROUW Wekelijks aan) mis je niets meer.

Heb jij een van onze recepten bereid? Dan zouden we het leuk vinden als je de foto’s van jouw creaties via de Lekker in je vel-challenge Facebook-groep deelt! Ook vinden we het leuk als je ons tagt op Instagram met @vrouw.nl en #LekkerInJeVel2022.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.