Nieuws/Vrouw
1513462614
Vrouw

Schitter jij straks op de rode loper?

VROUW.nl | VROUW Jubileumconcert

VROUW.nl | VROUW Jubileumconcert

Bestel hier direct je tickets Tien jaar VROUW vieren we samen met jou. En samen met Jan Smit, Ruth Jacott, Tino Martin, Mike Peterson en Edsilia Rombley. Op 30 oktober 2017 rollen wij (speciaal voor jou en je vriendinnen) onze feestelijke rode loper uit, tijdens een waanzinnige avond met topartiesten, meezingers, mode en beauty. Jij komt toch ook? Een ticket kost in de voorverkoop slechts €22,50 (reguliere prijs €27,50).

VROUW.nl | VROUW Jubileumconcert

VROUW.nl | VROUW Jubileumconcert

Beauty- en lifestylemarkt

Nog voordat het concert begint, kun je je bij de verschillende stands in de hal vergapen aan de nieuwste trends op het gebied van mode, lifestyle en uiterlijke verzorging.

Max Factor en Treatments gaan over de uiterlijke verzorging en met de hulp van de medewerkers van onze Miss Etam-stand, weet jij voortaan precies welke outfits jou het beste staan. Kortom: alles om er nóg mooier uit te zien!

Effectief ontharen leer je vervolgens bij de stand van Allure Kristalpad. En als je dan toch bezig bent, loop je gelijk even langs Christine Le Duc om een mooi setje aan te schaffen, een verrassingstasje mee te pikken of één van de spannende workshops te volgen.

Leuk aandenken

En als je er dan toch uitziet als een ster, moet daar natuurlijk iets mee worden gedaan. Bij de VROUW-stand kun je samen met je vriendin(nen) een glamourfoto laten maken, die je dezelfde avond nog in je mailbox ontvangt. Leuke herinnering, zo’n glamourshoot!

Meet & greet

Altijd al iets willen vragen aan Jan Smit? Of wil je dolgraag op de foto met Tino Martin? Goed nieuws, want we mogen een aantal meet & greets weggeven met deze toppers. Klik hier om aan deze winactie mee te doen! Mocht je daar geen zin in hebben, dan is dat ook prima. Tussen de optredens door kun je namelijk genieten van een oogstrelend optreden van The Candy Men!

Praktische informatie

Waar: AFAS Live in Amsterdam Wanneer: Maandagavond 30 oktober 2017 Tickets Voorverkoop: Slechts €22,50 (op=op) Tickets Regulier: €27,50 Dresscode: Feestelijk met een vleugje rood Vragen over de tickets? Neem contact op met de klantenservice van Ticketpoint.

Tickets bestellen (via Ticketpoint)

Programma

Beauty- en lifestylemarkt in de foyer: 19:00 uur Zaal open: 19:00 uur Start feest: 20:00 uur Einde feest: +/- 23:00 uur

LET OP: Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar binnen te nemen. Handtassen van maximaal A4 formaat en circa 10cm dik zijn uitgezonderd. Er kan gefouilleerd worden en toegestane handtassen worden gecontroleerd. We raden aan om tassen thuis te laten en op tijd te arriveren.

Mede mogelijk gemaakt door Miss Etam.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.