Vrouw/Praat Mee
152303314
Praat Mee

‘Dik? Dat staat voor ongezond, voor geen karakter’

Een relatie met een stevige vrouw? Radio-dj Giel Beelen moet er niet aan denken. Hij is in een interview met VROUW niet te spreken over vrouwen met een maatje meer. "Dikke vrouwen hebben geen doorzettingsvermogen."

Voor het nieuwste magazine vroeg VROUW de populaire radio-dj het hemd van het lijf. Als Beelen op de man af wordt gevraagd of hij verliefd zou kunnen worden op een volslanke vrouw, heeft hij zijn antwoord meteen paraat. "Nee, eigenlijk niet."

Geen karakter

De reden voor zijn afkeer naar plussize vrouwen? "Ik vind dat dikke vrouwen niet goed voor zichzelf zorgen en geen doorzettingsvermogen hebben. Dik staat voor ongezond, voor geen karakter", vertelt de 3FM-dj tijdens het interview met VROUW.

Een opmerking die lijnrecht staat tegenover het interview met VROUW-lezeres Petra Noordhuis (48). Zij vertelde nog geen week geleden dat ze ondanks haar maatje meer gewoon aandacht aan zichzelf besteedt. "Een tikkeltje ijdel kun je ook zijn als je dikke billen hebt", vertelde ze.

Praat mee

Wat vinden jullie van de opmerking van Giel Beelen? Zit er een kern van waarheid in of is het complete onzin? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.