Vrouw/Praat Mee
1523670794
Praat Mee

Zeg eens eerlijk... Heb jij ook een favoriet (klein)kind?

Prins Charles (69) heeft verklapt dat hij een lievelingskleinkind heeft: namelijk kleindochter Charlotte (3), de middelste van William en Catherine. Waarom? Omdat de royalty zelf altijd al een dochter had willen hebben, naast zijn zoons William en Harry. En met de kleine Charlotte voelt het voor hem toch een beetje alsof die wens alsnog is vervuld.

Een lievelings(klein)kind... Weinigen durven ervoor uit te komen, terwijl er vaak toch een kleine spruit rondhuppelt die je hart nóg meer doet smelten. Bijvoorbeeld omdat je jezelf nét iets meer in hem/haar herkent en de grapjes net iets beter vindt.

Humor

Zelf kom ik uit een nest met drie kinderen en heb nooit gemerkt dat een van mijn ouders een lievelingetje heeft. Al lachte mijn moeder wel net iets te hard en te vaak om de grappen van mijn broer. Maar hij is ook een 'sociale vlinder' met veel humor. Mijn zus en ik kunnen op dat vlak inderdaad nog wat van hem leren.

Desondanks hebben mijn ouders nooit laten merken de een liever en/of leuker te vinden. En gelukkig maar: anders zou ik misschien enorm aan mezelf zijn gaan twijfelen!

Praat mee

Zeg eens eerlijk... Heb jij wèl een lievelings(klein)kind? Zo ja, durf je dat dan ook toe te geven? En lijden de andere gezinsleden eronder? Of heb jij ook alleen maar (klein)zoons maar had je - net als bijvoorbeeld prins Charles - ook graag nog een (klein)dochter willen hebben? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.