Vrouw/Horoscopen
1525633206
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 3 september - Strijk mensen niet tegen de haren in, Vissen

Plan soloactiviteiten en beperk ontmoetingen tot een minimum, Maagd.

Plan soloactiviteiten en beperk ontmoetingen tot een minimum, Maagd.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Plan soloactiviteiten en beperk ontmoetingen tot een minimum, Maagd.

Plan soloactiviteiten en beperk ontmoetingen tot een minimum, Maagd.

VANDAAG JARIG

Waar het je werk betreft ga je een uitstekend jaar tegemoet; er zullen je tenminste twee fantastische kansen worden geboden. Dat kan binnen je huidige job zijn of in een nieuwe organisatie. Er is vraag naar jou. Je gezondheid en liefdesleven zullen echter belangrijker voor je blijven.

RAM

Ga eens na hoeveel tijd je aan je gezin besteedt; komen zij geen tijd en aandacht tekort? Dat geldt ook voor je klanten of patiënten. Hoffelijkheid is niet jouw sterkste kant en potentiële cliënten keren je de rug toe als je nonchalant bent.

STIER

Een huishoudelijke kwestie kan een domper zetten op je enthousiasme. Het kan een bericht zijn over de gezondheid van een naaste of een persoonlijk probleem. Sta klaar voor wie jou nodig heeft, maar pas op als de kwestie gevoelig ligt.

TWEELINGEN

Een sobere stemming kan jou tot ernst nopen. Wees niet te snel met kritiek of een hard oordeel; je bent geneigd zaken somberder voor te stellen dan ze zijn. Gebruik deze dag om een paar routineklussen uit de weg te ruimen.

KREEFT

Je kunt te maken krijgen met de financiële consequenties van een uitspatting. Je zult de broekriem wat moeten aantrekken als je ongedisciplineerd of onverstandig bent geweest. Betaal bijtijds openstaande rekeningen.

LEEUW

De kans bestaat dat je je niet optimaal voelt als bepaalde privézorgen en huiselijke aangelegenheden een zware last op je schouders leggen. Er kan weinig te lachen zijn, maar problemen onder ogen zien is een positieve stap.

MAAGD

Liefst wil je tijd in je eentje doorbrengen als je moet bijkomen van een drukke periode, de batterij wilt opladen en na wilt denken over dingen die gebeurd zijn. Plan soloactiviteiten en beperk ontmoetingen tot een minimum.

WEEGSCHAAL

Een prima dag om iets te vieren. Anderen zullen positief reageren als je ze uitnodigt. Een goed gestructureerde en georganiseerde gebeurtenis zal positiever verlopen dan iets wat je uit de losse pols op touw zet.

SCHORPIOEN

Allerlei kwesties kunnen zeuren en je deprimeren. Ook kun je het gevoel hebben dat je kleren je niet meer staan, dat je op dieet moet of naar de sportschool, maar eigenlijk nergens zin in hebt. Begin eens met positief denken.

BOOGSCHUTTER

Nonchalant gedrag kan de oorzaak zijn dat je het aan de stok krijgt met de wet. Houd je aan regels, want uitleg of excuses zullen niet helpen. Gedraag je netjes. Studenten kunnen de druk voelen van een naderend examen.

STEENBOK

Je kunt met actie en chaos te maken krijgen. Probeer met de stroom mee te zwemmen en zie elke situatie onder ogen zodra die zich voordoet. De kosmos geeft een soepel verloop aan van financiële en relationele zaken.

WATERMAN

Sta wat vroeger op en doe een half uurtje intensief aan sport. Je investeert in je toekomst als je tijd en energie steekt in je fysieke welzijn. Drink veel water. Maak een nuttig gebruik van je goede geheugen als je student bent.

VISSEN

Aandacht voor details kan een sterke troef zijn. Jij bent iemand die orde kan scheppen in chaos. Een prima dag om met een nieuwe leefwijze te beginnen. Gebruik op het werk tact en diplomatie en strijk mensen niet tegen de haren in.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop