Vrouw/Opgebiecht
1526069018
Opgebiecht

Opgebiecht

'Er is toch wel één vrouw die meer wil dan alleen seks?'

In deze rubriek kun je anoniem jouw geheim delen. Deze week vertelt een man dat op Tinder heus niet alleen het mannelijke geslacht uit is op seks...

"Ze zeggen weleens dat mannen maar één ding willen. Nou, ik kan je vertellen: dat geldt voor vrouwen net zo!

Triootje

Na een jaar daten via Tinder kan ik uit ervaring vertellen dat 80% helemaal niet uit is op een relatie, maar gewoon een spannende avond wil en je daarna keihard dumpt. Echt, ik heb de gekste dingen meegemaakt: een vrouw die gewoon een man bleek te hebben en in was voor een triootje, een vrouw die van me verlangde dat ik haar vastbond en op de billen sloeg, een vrouw die me na mijn eerste zin al afkapte en zei: 'Ik heb geen zin in dat spel van versieren, laten we meteen naar de slaapkamer gaan', een vrouw die vlak voor mij de vorige Tinder-date de deur uit had gewerkt... Het gebeurt gewoon. En terwijl wij mannen de naam hebben!

Vroeger had ik het allemaal wel leuk gevonden. Ik was niet vies van een avontuurtje en allesbehalve kritisch. Voor mij gold het motto: 'Lang leve de lol'. Maar nu ben ik in de veertig en verlang ik naar een relatie. Naar een gezin. Ik wil huisje-boompje-beestje. Maar het valt niet mee een vrouw te vinden die hetzelfde wil. Dan zou je zeggen: 'Ga dan ook niet daten via Tinder' want het is bekend dat veel mensen die app gebruiken om seks te hebben. Maar vrouwen die zich inschrijven bij relatiebureaus zijn ook vaak niet eerlijk. Ze liegen over hun leeftijd of zien er heel anders uit dan hun foto doet vermoeden. En dan heb je er al tijd en geld aan verspild.

Fijne uitstraling

Dan is Tinder een veel makkelijker medium om aan de vrouw te komen. Natuurlijk vind ik het fijn om seks te hebben, daar ga ik niet om liegen. Maar iemand die meteen al het nest met je wil induiken, is niet het type vrouw met wie ik een relatie zou willen hebben. Ik vind eigenlijk dat je seks en liefde niet los van elkaar moet zien. Vrijen is lekker, maar als je niks met die persoon hebt, is het maar een platte bedoening. Heb je achteraf toch een soort van kater. En nogmaals, ik ben op zoek naar een serieuze relatie.

Eén keer had ik echt het idee dat ik haar had gevonden. Ze was misschien niet erg mooi, maar ze had wel een fijne uitstraling. We hielden van dezelfde muziek, hadden dezelfde achtergrond, eigenlijk alles klopte. Toen ik haar in een café ontmoette, leek het ook echt te klikken. Ik vond haar lach aantrekkelijk, ze stelde goede vragen, was geïnteresseerd. So far, so good.

Lesbisch

Dus toen ze voorstelde om naar haar huis te gaan, dacht ik: 'Prima, dan kan ik zien hoe ze woont, of ze een beetje netjes is, wat haar smaak is...' Het zag er top uit. Leuk huis, leuke spullen, geinig hondje. Ik zei: 'Nou, hier zou ik wel kunnen wonen.'

Gewoon, om aan te geven dat we dezelfde smaak hadden en dat ik me op m’n gemak voelde bij haar. Toen zei ze: 'Sorry, maar we hebben maar een halfuurtje. Zullen we?' Ik vroeg waarom we maar een halfuurtje hadden. Bleek dat ze een lesbische relatie had, maar af en toe seks met een man miste. Had ze dat niet verteld? Nee, dat had ze niet verteld. Ik ben opgestapt en weggegaan.

Dat was mijn laatste date. Ik ben van plan om het nu maar op de ouderwetse manier te proberen: gekoppeld worden door vrienden of iemand per toeval ontmoeten. Er is toch wel één vrouw die meer wil dan alleen seks?

De rubriek Opgebiecht is gebaseerd op waargebeurde verhalen. Dit verhaal verscheen eerder op Vrouw.nl.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.