Vrouw/Horoscopen
153370974
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 14 juli - Laat zien wat je waard bent, Kreeft!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Focus dit jaar vooral op je financiën, die in de tweede helft van het jaar onaantastbaar kunnen lijken. Omdat het geld zo makkelijk binnenstroomt, zul je geneigd zijn meer risico te nemen. Liefde kan voor stress zorgen. Misschien moet je meer geduld hebben.

RAM

Toon initiatief en lef; er komt nieuw werkterrein beschikbaar. Elk mens is uniek en heeft specifieke talenten; het is nooit te laat om opnieuw te beginnen. Twijfel niet als je met iets nieuws wordt overvallen en snel een besluit moet nemen.

STIER

Als je bereid bent een recente twist te vergeten, kun je met een geliefd iemand een doorstart maken. Ga samen een hapje eten en wees niet bang om geld uit te geven. Je intuïtie zal je ingeven het juiste te doen. Geef ogen en oren de kost.

TWEELINGEN

Een productieve dag; je hebt veel ideeën. Kies er één om uit te diepen en schrijf alles op. Een gemeenschappelijk project waar je met tegenzin aan begint, kan onverwacht succes hebben. Gebruik je fantasie ook voor anderen.

KREEFT

Een prima dag voor sociaal verkeer; vraag je baas te eten en laat zien wat je waard bent. Via een nieuwe relatie kun je met andere culturele waarden kennismaken, die het leven zullen opwaarderen. Ga nu op huizenjacht.

LEEUW

Blijf optimistisch en goedgemutst als iemand probeert je de voet dwars te zetten. Afspraken worden niet nagekomen of verkeerd begrepen. De creatieve mensen onder je zullen geïnspireerd zijn en hun fantasie kan overuren draaien.

MAAGD

Als je minder de baas speelt en weet te geven en te nemen, kun je veel positieve mensen om je heen verzamelen. Grijp tijdig in als je gezondheid op de tocht staat; stop met roken, drugs, alcohol. De avond is geschikt voor familieberaad.

WEEGSCHAAL

Dat je partners tegemoet komt, wil niet zeggen dat je je onafhankelijkheid prijsgeeft. Het is in je eigen belang je aan te passen. Zet valse trots opzij. Financiële schommelingen maken het nodig je routine steeds aan te passen.

SCHORPIOEN

Een affaire met een collega kan openbaar worden en je zult beiden een besluit moeten nemen. Kies prioriteiten als je werk of studie je te veel absorbeert. Werkend aan een creatief project zal de tijd voorbij vliegen.

BOOGSCHUTTER

Sommige mensen leggen verband tussen van alles en nog wat. Blijf zelf liever nuchter en met de benen op de grond. Geen geschikte dag om zakelijke belangen na te jagen. Romantiek neemt in betekenis toe. Ga uit en maak plezier.

STEENBOK

Aan problemen lijkt een eind te komen. Anderen zal het niet ontgaan dat je in een positievere stemming bent. Een poging om tussen strijdende partijen te bemiddelen zal niet onmiddellijk succes hebben. Bedenk een compromis.

WATERMAN

Doe geen stap terug als huidige ontwikkelingen je naar adem doen happen; kom voor jezelf op. Neem wat extra rust of vrije tijd als je niet lekker in je vel zit. Lukt dat niet, ga dan in elk geval vroeg naar bed.

VISSEN

Denk aan de lessen die je hebt geleerd over samenwerking en pas ze toe. Naar anderen luisteren is niet je sterkste kant, maar als je het probeert zul je ervaren dat het helpt. Verwacht niet meer van anderen dan je zelf bereid bent te geven.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.