Vrouw/Horoscopen
1540678209
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 19 september - Span je in voor betere arbeidsvoorwaarden, Ram!

Begin niet met iets nieuws zonder te hebben afgemaakt waarmee je halverwege bent, Maagd!

Begin niet met iets nieuws zonder te hebben afgemaakt waarmee je halverwege bent, Maagd!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Begin niet met iets nieuws zonder te hebben afgemaakt waarmee je halverwege bent, Maagd!

Begin niet met iets nieuws zonder te hebben afgemaakt waarmee je halverwege bent, Maagd!

VANDAAG JARIG

Jouw goede reputatie als het om je werk gaat, kan komend jaar tot hogere verdiensten leiden. Ook rijke vrienden en de online-wereld kunnen jouw inkomen begunstigen. Wat je hoopt en wat je wenst zou zomaar waarheid kunnen worden. Neem in de liefde voorlopig geen grote besluiten.

RAM

Je kunt hoog scoren als je met oudere collega’s samenwerkt. Span je in voor betere arbeidsvoorwaarden. Bedenk een praktische aanpak voor een financieel probleem. Dring niet aan als iemand zich terughoudend opstelt. Tact is belangrijk.

STIER

De relatie met anderen kan er om gaan spannen. Iemand kan proberen je iets aan te smeren dat er op het eerste gezicht lucratief uitziet maar bij nader inzien nogal obscuur. Controleer details en zeg meteen ’nee’ als je ’nee’ bedoelt.

TWEELINGEN

Houd rekening met communicatieproblemen. Wees voorzichtig met apparaten. Vertraging heeft een negatief effect op jouw agenda. Een goede dag om een nieuwe leefwijze te starten. Eet vers fruit en drink veel water.

KREEFT

De kosmos zorgt er de komende twee maanden voor dat je sneller denkt. Stel echter een examen of test, als dat kan, uit tot eind november. Jouw sociale leven wordt druk en je kunt ook nog betrokken raken bij lokale politiek.

LEEUW

Er kan nieuws zijn over een op handen zijnde overplaatsing, waardoor je misschien moet verhuizen. Lees instructies tevoren door, als je begint in de gezondheidszorg. Onderbreek regelmatig om niet moe of overwerkt te raken.

MAAGD

Begin niet met iets nieuws zonder te hebben afgemaakt waarmee je halverwege bent. Wees voorzichtig en behoudend in alles wat je doet. Een juridisch probleem kan prettig geregeld worden zolang jij je respectvol gedraagt.

WEEGSCHAAL

Tact en discretie zijn essentieel. Jouw geest maakt overuren, maar om geen fouten te maken moet je kalm aan doen. Stel je soepel op als je met uiteenlopende activiteiten te maken krijgt. Toon dankbaarheid als iemand je verwent.

SCHORPIOEN

Je kunt zin hebben om nieuw terrein te ontdekken. Alles is mogelijk, van een carrièreswitch, tot een verhuizing of verre reis. Wat je hier en daar hoort kan jouw keuzes beïnvloeden, maar vertrouw op jouw eigen inzicht. Forceer niets.

BOOGSCHUTTER

Je kunt een beetje onhandig en vergeetachtig zijn, maar jouw intuïtie zal je helpen terug te vinden wat je kwijt bent. Wees subtiel als je met een naaste een geldkwestie regelt. Pas op dat je niet in een compromitterende situatie belandt.

STEENBOK

Iemands onverwachte afwezigheid kan voor verwarring en zelfs een crisis zorgen. Het zal tijd en moeite kosten om beslissingen te nemen. Je kunt gebukt gaan onder een werklast. Los alle problemen zo snel mogelijk op.

WATERMAN

De gevolgen van gemaakte fouten kunnen voor veel vertraging zorgen. Verwacht niet dat anderen jouw fouten zullen herstellen. Daar kunnen nog milieuproblemen bijkomen. Je zult alles het hoofd weten te bieden als je ontspant.

VISSEN

Uiteenlopende redenen kunnen je van huis brengen waardoor jij je wat eenzaam voelt. Mijd gevaarlijk gebied, overijverige dienaren der wet en agressieve verkopers. Trek geen voorbarige conclusies, als je ruzie krijgt met jouw partner.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop