Vrouw/Horoscopen
1544470431
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 12 januari - Zet er een punt achter, Kreeft

Een rivaal kan proberen jou onderuit te halen, Steenbok

Een rivaal kan proberen jou onderuit te halen, Steenbok

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Een rivaal kan proberen jou onderuit te halen, Steenbok

Een rivaal kan proberen jou onderuit te halen, Steenbok

VANDAAG JARIG

Jouw carrière zal dit jaar niet de hoofdrol spelen; je zult liever de basis leggen voor je toekomst. Dat is verstandig, ook al omdat je professionele leven stabiel zal zijn. De aanleiding is niet je kennis of kunde, maar een latent gebrek aan interesse. Liefde kan jou op veel manieren overvallen.

RAM

Communicatie kan problemen geven. Je kunt moeite hebben je ideeën op anderen over te brengen en er kan jou vertrouwelijke informatie ontsnappen. Ook kun je vandaag neigen naar buitensporigheden; geef niet te veel geld uit.

STIER

Spontane aankopen kunnen miskopen blijken. Je gevoel voor stijl of mode laat jou even in de steek. Ook geschenken kunnen de plank misslaan. Geef niet toe aan de plotselinge wens op reis te gaan, want je verandert van gedachten.

TWEELINGEN

Wat jij nodig hebt is perfecte apparatuur, laat je niets aanpraten wat minder is. Misschien moet je meer betalen dan je van plan bent, maar dat verdient zichzelf terug. Een discreet, belangrijk iemand kan ineens toenadering zoeken.

KREEFT

Een vriend(in) met problemen kan jouw geduld testen en je zult er op een gegeven moment een punt achter moeten zetten. De wens je aan te sluiten bij een groepering kan jou in een situatie manoeuvreren die je stoutste dromen overtreft.

LEEUW

Gezamenlijke fondsen vragen aandacht en misschien moet je bedenken waarop je kunt bezuinigen. Een goed moment om informatie in te winnen; bekijk vooral goed wat jou raadselachtig voorkomt. Vijanden kunnen bondgenoten worden.

MAAGD

Druk op de ketel kan een hoogtepunt bereiken doordat je je aandacht moet verdelen tussen carrière en gezin. Probeer je zelfbeheersing niet te verliezen en begin geen overbodige ruzie. Mijd vandaag mensen die je niet mag.

WEEGSCHAAL

Een nieuwe of hernieuwde relatie kan geweldig aan kracht winnen als je je diepste gevoelens openbaart. Dat kan samengaan met een toenemende fysieke aantrekkingskracht. Probeer zoveel mogelijk samen te zijn.

SCHORPIOEN

Problemen moeten besproken worden, hoe pijnlijk het onderwerp ook is. Er omheen draaien leidt tot verdere complicaties. Let op hetgeen je vertelt en aan wie. Probeer iemand te helpen die gezinsproblemen heeft.

BOOGSCHUTTER

Werkrelaties staan onder een gunstig gesternte; collega’s zullen jou graag helpen en minimaal hinderen. Een goed moment om arbeidsuren beter af te stemmen op je vrije tijd. Uiterlijke veranderingen worden eveneens begunstigd.

STEENBOK

Ook als de dag ontspannen begint kan je zorgeloosheid verdwijnen zodra je de werkplek betreedt. Een rivaal kan proberen jou onderuit te halen. Ga er niet meteen tegenin; doe alsof je neus bloedt en houd voorlopig je mond.

WATERMAN

Accurate informatie is de komende dagen essentieel. Het is in jouw belang om vragen te stellen. Je kunt makkelijk worden misleid of de verschafte gegevens zijn verdraaid. Een gunstige periode om je huis op te knappen.

VISSEN

Besef dat je het jezelf hebt aangedaan als je baalt van jouw huidige routine. Gooi het roer om; een onbevredigend leven leiden is ongezond. Kijk naar de gelukkige, spontane en vrije mensen om je heen en leer van hun voorbeeld.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.