Nieuws/Vrouw
1545099245
Vrouw

Dr. Hofstra’s Snel SLIM Gaat Camiel Eurlings ook onze challenge aan?

Arie Kievit

Arie Kievit

Vanmorgen overhandigde dr. Hofstra het eerste exemplaar van zijn boek Snel Slim aan Camiel Eurlings, prominent lid van het Internationaal Olympisch Comité. En Camiel is enthousiast over het boek dat de basis is voor onze Lekker in je vel-challenge.

Arie Kievit

Arie Kievit

De tweede week van de Lekker in je vel-challenge is vandaag alweer van start gegaan en daarmee gaan we de laatste week van fase I in. De eerste kilo is er bij velen van jullie al afgevlogen en op de Facebookpagina van de challenge komen de lekkerste recepten voorbij. Leuk dat jullie zo enthousiast zijn!

Voorkomen versus Genezen

De Lekker in je vel-challenge is gebaseerd op het boek Snel Slim en Camiel Eurlings sprak vanmorgen zijn enthousiasme uit over onze leidraad. “Zeker voor gezondheid geldt: voorkomen is beter dan genezen. Zo zijn gezonde levensstijlkeuzes en voldoende sport en beweging essentieel om hart- en vaatziektes te voorkomen. En dat hoeft niet per se topsport te zijn. Meer balans in je dagelijks leven en gezonder eten kunnen samen met sport heel veel voor je doen. Dit unieke Snel SLIM-initiatief juich ik dan ook van harte toe,” zegt hij.

Het boek Snel SLIM is de leidraad van de Lekker in je vel-challenge en nu overal verkrijgbaar. Bestellen kan hier.

Doe gratis mee aan de challenge

Op 8 januari zijn we van start gegaan met de Lekker in je vel-challenge, maar meedoen kan nog steeds! Wil jij ook fitter en gezonder worden in 2016? Klik dan hier om je gratis in te schrijven!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.