15482
Vrouw

Bent u betrokken bij in- en exporthandel dan doet u er goed aan juridische processen tussen januari en juni uit te stellen. Er zou aan een rechtsgang geen einde kunnen komen en een contract kan minder winstgevend blijken te zijn dan was voorzien. Goed financieel beheer is dit jaar essentieel.

RAM

Een emotionele situatie kan u aan het tobben zetten. Teleurstelling of verwarring kan vanochtend de orde verstoren. Vrienden of teamgenoten zullen negatief op u reageren als u een afwezige indruk maakt en u afwijkend gedraagt.

STIER

Bezorg uzelf geen frustratie door te trachten iemand van gedachten te doen veranderen. Een verandering van woonplaats kan voor meer veiligheid en comfort zorgen. Koop of verkoop van onroerend goed lijkt vooralsnog winstgevend.

TWEELINGEN

Het feestseizoen nadert met rappe schreden. Krijgt u gasten neem dan nu besluiten m.b.t. de catering en andere voorzieningen. Koken, schoonmaken en voorraden aanvullen zijn het soort klussen dat u graag op u neemt.

KREEFT

Houd rekening met problemen als winkelen op uw programma staat, zowel met uw auto als in het openbaar vervoer. Vanochtend kan verwarring hoogtij vieren en zult u moeite hebben u aan afspraken te houden. De avond is minder hectisch.

LEEUW

De kosmos is niet echt behulpzaam. Begin niet aan een discussie over financiën als u niet wilt dat er onenigheid ontstaat. Er is verwarring over een aantal activiteiten en het is onwaarschijnlijk dat een project succesvol van start gaat.

MAAGD

Vertrouw niet te veel op uw geheugen want dat kan u op een ongewenst moment in de steek laten. Zorg dat u een goede kaart of tomtom bij u hebt als u naar een onbekende plek gaat. Om ergernis te voorkomen moet u snel zijn.

WEEGSCHAAL

Dit kan tot laat in de middag een moeizame dag worden. Maak een wandeling door de buurt om opgekropte stress te lozen. Probeer sociale activiteiten en menselijke contacten te mijden nu u liever alleen zult willen zijn.

SCHORPIOEN

Informatie over een vriend of medewerker kan openbaar worden en u schokken. Wacht tot u het hele verhaal hebt gehoord voor u een oordeel velt en steun verleent, als deze tenminste terecht is. Zoek vanavond de eenzaamheid.

BOOGSCHUTTER

Het is van belang te onthouden dat u het met een beetje tact ver kunt brengen. Een gesprek met een collega kan verhelderend werken m.b.t. een pijnlijke situatie, al zal het even duren voor een bevredigende oplossing is gevonden.

STEENBOK

Een lang verwachte hereniging met iemand die u dierbaar is kan u van de wijs brengen en het onmogelijk maken u te concentreren. Gelukkige herinneringen en warme gevoelens zullen bij u opkomen als u denkt aan vroeger tijden.

WATERMAN

Geen dag voor goede financiële vooruitzichten of leuke sociale ontmoetingen. Probeer zaken realistisch te benaderen en test ieder probleem op zijn merites. Kom niet te scherp uit de hoek en gedraag u vooral niet pedant.

VISSEN

Uw diplomatieke gaven kunnen u in de steek laten. Zet mensen niet voor het blok in onbelangrijke kwesties. Als u niets hebt gezegd toen de tijd er rijp voor was, dan kan het nu ook wel even wachten. Oefen geduld en voorkom complicaties.