Nieuws/Vrouw
1550116930
Vrouw

Bingen maar! Nieuwe films en series op Netflix, HBO en Videoland in mei

Film- en serieliefhebbers opgelet! In mei komt er namelijk weer een hele lading nieuw kijkvoer online. Zowel op Netflix als op HBO en Videoland kun je bingen tot je erbij neervalt. En wij hebben de krenten alvast voor je uit de pap gevist. Ready, set, kijken maar!

Netflix

The Last Summer (film) – Vanaf 3 mei

Als je binnenkort een filmavond organiseert met vriendinnen, mag deze nieuwe Netflix Original romcom echt niet ontbreken. Vanaf 3 mei kun je je verliezen in het verhaal over de vrienden Griffin, Phoebe, Alec en Erin uit Chicago, die allemaal bijna gaan studeren. Maar voor het zover is, beleven ze samen een zomer vol romantiek en avontuur. Ze komen erachter wie ze zijn en met wie ze willen zijn, maar natuurlijk niet zonder slag of stoot. En by the way, de mannelijke hoofdrolspelers KJ Apa en Jacob Latimore zijn niet vervelend om naar te kijken!

Undercover (serie) – Vanaf 3 mei

Jawel, de eerste Nederlandse Netflix-serie is een feit! In het spannende Undercover spelen zowel Nederlandse als Vlaamse acteurs, die ervoor zullen zorgen dat je de televisie nooit meer uit wil zetten. De serie is gebaseerd op waargebeurde verhalen en gaat over één van de grootste XTC-producenten ter wereld: Ferry Bouman. Hij lijdt een lekker leventje ergens op de grens van Nederland en België, totdat twee undercoveragenten hem in de smiezen krijgen en in zijn leven infiltreren. De cast bestaat onder andere uit Anna Drijver, Frank Lammers, Elise Schaap, Tom Waes, Kevin Janssens en Huub Smit.

HBO/Ziggo

Chernobyl (docuserie) – Vanaf 6 mei

Deze miniserie vertelt het verhaal van de Tsjernobylramp in 1986, toen er in de stad een kernreactor ontplofte. Volgens de makers is er weinig drama aan de serie toegevoegd en is alles wat je ziet gebaseerd op de werkelijkheid. De serie zoomt in op de gevolgen van de ramp, maar ook op de verhalen van mensen die deze gevolgen op hun eigen manier hebben beperkt. "De serie zal je flink door elkaar schudden," aldus maker Craig Mazin.

Deadwood (de film) – Vanaf 31 mei

Misschien ken je deze titel wel als serie, die in 2006 is gestopt. Volgens een heleboel fans een gemiste kans. De spannende western speelt zich af in een dorpje, rond het jaar1880. De nieuwe film speelt zich af in het jaar 1889, en het verhaal focust zich op de tol die tijd van een mensenleven eist – hoe het iemand totaal kan veranderen. Een spannend verhaal, met flashbacks en fast forwards. Weet je wat, kijk de trailer maar gewoon even.

Videoland

Nieuwe Buren seizoen 4 – Vanaf 10 mei

Er doen in dit nieuwe, wederom spannende, seizoen weer nieuwe buren hun intrede in Zonnewijk. Liefdeskoppels (die ook in het echte leven bij elkaar zijn) Anna Drijver en Benja Bruijning en Sarah Chronis en Kay Greidanus weten nog niets van het lief en leed dat zich in de buurt afspeelt, maar hier zullen ze snel genoeg achterkomen. Leuk om te weten is dat dit nieuwe seizoen niet alleen in Almere is opgenomen, maar ook op Sardinië ­– de plek waar Eva naartoe is gevlucht met Roosje.

Love Island NL seizoen 1 – Vanaf 27 mei

Het is zover: naast de Britse is er nu ook een Nederlandse versie van Love Island! In de realityserie met een twist verblijven onbekende jonge vrijgezellen zes weken lang bij elkaar in een villa, om daar ‘de liefde van hun leven’ te vinden. Dat verloopt natuurlijk niet zonder de nodige porties jaloezie, verraad, slapeloze nachten, maar ook passie en avontuur. En dan nu de twist: Via de speciale Love Island-app kun je als kijker thuis stemmen op je favoriete of minst favoriete koppel. Ook bepaal je welke potentiële deelnemers de villa mogen betreden. Holly Mae Brood en Viktor Verhulst (de zoon van Gert) doen de presentatie van het programma. Kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.