Vrouw/Horoscopen
1553253675
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 8 maart - Jouw tijd komt nog, Stier!

Vertrouw op je intuïtie, Vissen!

Vertrouw op je intuïtie, Vissen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Vertrouw op je intuïtie, Vissen!

Vertrouw op je intuïtie, Vissen!

VANDAAG JARIG

Al enige jaren word je sterk spiritueel beïnvloed en dat zal dit jaar niet minder het geval zijn. Het zal een uitdaging zijn om daarbij met beide benen op de grond te blijven. Voorkom dat je door geestelijke afwezigheid brokken maakt. Blijf goed bij de les bij alles wat je doet, en dwaal niet af.

RAM

Druk romantische gevoelens creatief uit en liever niet in geld. Wat je wilt en wat je nodig hebt zijn twee verschillende dingen. Wees bereid ook eens de tweede viool te spelen. Iemand met invloed wil best je mentor zijn.

STIER

De lof waarop je recht denkt te hebben kan je worden onthouden; een collega kan de show stelen. Men zal het zich lang herinneren als je daar een drama van maakt. Heb vertrouwen: jouw tijd komt nog. Begin nu niet aan een relatie.

TWEELINGEN

Denk twee-, of nog liever driemaal na voor je iets negatiefs zegt, ook al zeg je het met een lachje. Je grap zal niet gewaardeerd worden en je kunt iemand beledigen. Een vrouwelijk familielid wil je graag weer eens zien.

KREEFT

Stoorzenders kunnen zelfs de best voorbereide plannen torpederen. Controleer of je alles wat je nodig hebt bij je hebt voor je de deur uitgaat. Een zakelijke deal kan afketsen of een aanbod wordt afgeslagen. Lees de kleine lettertjes.

LEEUW

Wees behoudend als je een verbouwing overweegt en geef er niet meer geld aan uit dan het ooit zal opbrengen. In gezelschap dreigt een misverstand. Regel financiële zaken helder en direct, en probeer niet de belastingen te tillen.

MAAGD

Je kunt tegenstrijdige informatie krijgen of je moet na een mailtje je plannen wijzigen. Blijf alert. Zet al je opties op een rij en kies wat verstandig is in geval van twijfel. Aanbiedingen mogen geen problemen voor je gaan vormen.

WEEGSCHAAL

Factoren die je niet in de hand hebt kunnen je beïnvloeden. Let op subtiele aanwijzingen. Spreek af met een goede vriend(in) als je ergens mee zit. Kies iemand die een goed advies kan geven zonder meteen een oordeel te vellen.

SCHORPIOEN

Het maakt niet uit hoe je je voelt want je hebt vandaag niet alles onder controle. Een geliefde kan zich onwel voelen en aandacht nodig hebben of je voelt je verplicht een belofte na te komen. Leg een ruzie snel bij.

BOOGSCHUTTER

Aan verliefdheid kan ineens een eind komen als de ander zijn masker laat zakken. Beoordeel voortaan mensen niet op hun uiterlijk of vlotte praatjes. Kijk verder dan dat. Blijf diplomatiek als iemand tracht je te domineren.

STEENBOK

Het kan moeite kosten je warme huis te verlaten en deze dag tegemoet te treden. Maak niet te veel afspraken en focus liever op oorzaken dan op gevolgen. Mensen om je heen kunnen zich vreemd gedragen; ga je eigen weg.

WATERMAN

Je kracht zit vandaag in je uitdrukkingsvermogen. Besef dat bepaalde dingen het waard zijn om te behouden, ook als je huidige situatie je verveelt. Doe geen gekke dingen en beteugel je impulsiviteit. Je kunt nog veel leren.

VISSEN

Op financieel gebied kun je geluk hebben, maar houd je strategie voor jezelf, want voor anderen zal deze niet werken. Vertrouw op je intuïtie en niet op de adviezen van een beleggingsclubje o.i.d.; het zou de relatie kunnen verstoren.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo