Vrouw/Horoscopen
1556766109
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 2 april - Vertrouw niet op je intuïtie, Boogschutter!

Je geestkracht is tussen half mei en eind juli optimaal en dat zal je perspectief drastisch veranderen, Ram!

Je geestkracht is tussen half mei en eind juli optimaal en dat zal je perspectief drastisch veranderen, Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Je geestkracht is tussen half mei en eind juli optimaal en dat zal je perspectief drastisch veranderen, Ram!

Je geestkracht is tussen half mei en eind juli optimaal en dat zal je perspectief drastisch veranderen, Ram!

VANDAAG JARIG

Als je de afgelopen jaren ambitieus bezig bent geweest, hard hebt gewerkt en je extra hebt ingespannen voor je bedrijf, dan zul je daar dit jaar van profiteren, zowel financieel als in aanzien. Je geestkracht is tussen half mei en eind juli optimaal en dat zal je perspectief drastisch veranderen.

RAM

Je kunt het gevoel hebben even de weg kwijt te zijn. Er is weinig duidelijk, maar langzaam zullen aan aantal deuren weer openen, blijf wel voorzichtig. Let de komende tijd op je woordkeus; je kunt snel het verkeerde zeggen.

STIER

Misschien moet je kiezen tussen werk en ontspanning, want het zal niet mogelijk zijn ze te combineren. Een voorkeur voor plezier kan je ertoe brengen het vrolijke pad te kiezen. Doe het als je vindt dat je het recht hebt op een pauze.

TWEELINGEN

Je kunt in het middelpunt van de belangstelling terecht komen. Profiteer optimaal van deze dag door aandacht te besteden aan de mensen die je lief hebt. Door goed te luisteren krijg je inzicht in kwesties die voor hen van belang zijn.

KREEFT

Deel een eerbewijs met je partner als deze je gesteund heeft en een rol heeft gespeeld in je succes. Degenen die al lang getrouwd zijn kunnen iets te vieren hebben en voor ongehuwden is dit een goed moment om een datum te prikken.

LEEUW

Schep orde in je wereld, dat geeft je de ruimte om beter na te denken. In een overzichtelijke ruimte zul je tevens productiever zijn. Een groot project komt beter tot stand als je het methodisch kunt aanpakken. Maak van werken iets plezierigs.

MAAGD

Werk of verplichtingen kunnen aangename bezigheden verstoren. Hoe vervelend ook, verwaarloos je verantwoordelijkheden niet. Onderdruk een latente behoefte op te scheppen, blijf met de benen op de grond en denk aan je carrière.

WEEGSCHAAL

Concentreer je de komende dagen op activiteiten in en rond je huis. Een kleine schoonmaak kan geliefde en vergeten voorwerpen boven tafel brengen. Een opknapbeurt van balkon, tuin of hekwerk zal bevrediging geven.

SCHORPIOEN

Controle van je banksaldo kan je neerslachtig stemmen, maar maak je geen zorgen en probeer alles in het juiste perspectief te zien. Na wat onderzoek zul je tot de slotsom komen dat het allemaal wel meevalt. Tel je zegeningen.

BOOGSCHUTTER

Wees vanochtend extra op je hoede voor fouten als gevolg van nonchalance of gebrekkig inzicht. Vertrouw niet op je intuïtie want daar kan iets mis mee zijn. Bijt je vast in je werk en maak af wat je je ten doel hebt gesteld.

STEENBOK

Het kan een drukke dag worden en de start van een interessante periode. Reken op de beschikbaarheid van extra informatie omtrent je werk, dienstbaarheid en gezondheid. Besteed steeds aandacht aan onopvallende details.

WATERMAN

Een drukke agenda met hectische taferelen lijken deze dag te bepalen. Krijg je de kans om even alleen te zijn, gebruik dan je artistieke talent, zet de pen op papier en noteer de spannende plot voor een kort verhaal.

VISSEN

Houd rekening met het onverwachte; het zal een positieve ervaring zijn. Verbeter de verhouding met anderen door je duidelijk en vrolijk op te stellen. Laat geboden kansen niet voorbij gaan. Voorkom excessen aan het huiselijk front.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S