Vrouw/Seks & Relaties
1562143592
Seks & Relaties

Deel 56: 'Hongerig kleden we elkaar uit, hij zoent nog hetzelfde'

Frits helpt Babs met de slingers ophangen. En dat is na de vorige gênante ontmoeting best een beetje ongemakkelijk.

"Wat deed je??????", Tanja proest haar thee uit "Ik heb hem ondergekotst. Ik wilde een ouderwets lekker potje met hem zoenen. Maar net toen ik op zijn mondhoogte was en mijn lipjes had getuit werd ik overspoeld door een golf van misselijkheid. En daar helpt maar een ding tegen…."

Dronken

"Ja", knikt Tanja. "Dan moet het eruit." Ze spartelt van de lol. "En toen..?" "Nou, het werd natuurlijk een ontzettende toestand. Allemaal mensen erbij: Iemand om het schoon te maken, iemand die kwam kijken of ik wel ok was. En Frits zat helemaal onder. Moest natuurlijk ook weer opgefrist worden."

"Maar wat ik niet begrijp is waaròm je met hem wilde zoenen", zegt ze als ze uitgelachen is. "Weet ik niet: dronken, zin in, bewijzen dat zijn nieuwe relatie niet perfect is..." "Je weet toch dat die relatie niet perfect is en dat hij ook bij haar vreemdgaat? Waarom wil je dat zelf bewijzen?" "Omdat ik gelijk wil hebben" antwoord ik en ik denk er achter aan: "en omdat ik nog van hem houd, maar als ik dat zeg ontplof je..." "Raar" zegt Tanja, maar verder houdt ze haar mond.

Slingerman

We zitten aan mijn keukentafel en maken de traktaties voor morgen: mandarijnenhoofdjes met dropveterharen. Een verantwoorde mandarijn omdat ik dat wil. En een beetje onverantwoorde dropharen omdat Tanja gelooft dat een traktatie zonder snoep of snack de populariteit van Anne ernstig beschadigt. Ik vind het heel lief dat ze komt helpen, maar eigenlijk zie ik haar nu het liefst vertrekken omdat ik zo heb afgesproken met Frits; hij komt de slingers ophangen.

"Zo", Tanja geeft me de laatste mandarijn waarop ze met stift een gezichtje heeft getekend. "Dat was de laatste." "Mooi", knik ik. "Ik ga zo maar eens" zegt Tanja. "Ik heb nog met John afgesproken. Hij wil weer praten."

Ik geef haar een kus en zeg haar lief te zijn voor John. Dan gaat ze. Net op tijd. Als ik haar van boven uitzwaai appt Frits net dat hij onderweg is. Twee minuten later staat hij voor mijn deur: "Hier is uw slingerman."

Dieet

Ik maak de doos met slingers open en grabbel naar de rode, oranje, paarse en roze slingers. Ze zitten vreselijk in de knoop. Voorzichtig begin ik ze los te peuteren: "Ben je vorige week nog een beetje fris thuisgekomen?" vraag ik zonder op te kijken.

Frits lacht: "In mijn hoofd was het frisser dan er buiten. Wat had je gegeten?" Ik volg al weer een paar weken het Atkins-dieet maar heb niet zo’n zin om dat met hem te delen. "Niet veel. Vooral te veel gedronken."

Ik overhandig hem de slinger en hij klimt ermee op de kruk. Ik wijs naar de lijst van een foto waar nog plakband van de kerstversiering zit. Frits schudt zijn hoofd en bevestigt de slinger hoger. "Dat is te hoog voor mij. Dan krijg ik hem er niet meer af."

"Dan kom ik dat doen". "Echt?" "Ja, natuurlijk. En zo gaan we de hele kamer af. Na de laatste slinger springt Frits van de kruk en komt gevaarlijk dicht voor me staan. "Ik kwam nog iets anders versiere." fluistert hij. "O ja?", vraag ik hees. "Wat mag dat 'iets' dan wel zijn?" "Iets moois, kleins en lekkers."

Bijgeleerd

Hij slaat zijn armen om me heen en drukt me tegen zich aan. Ik sla mijn armen om zijn nek. Zijn mond zoekt mijn mond. Al zoenend trekt hij mij de slaapkamer in. Daar gooit hij me op bed. Hongerig kleden we elkaar uit, hij zoent nog hetzelfde. Alles lijkt nog hetzelfde.

O nee, het gaat toch een beetje anders. Vroeger trok hij mij altijd bovenop hem. Nu niet. Hij kruipt over me heen terwijl hij streelt, zoent en hier en daar bijt. Ik kan het niet helpen, maar denk: "Hij heeft er iets bijgeleerd." Ik kijk naar zijn lijf.

Daar is weinig aan veranderd: het is nog steeds groot en zacht maar wel wat grijzer dan ik me herinner. Zachtjes streel ik zijn lijf terwijl ik denk: "Zo simpel is vreemd gaan dus. Zou het bedriegen van mij ook zo vanzelfsprekend zijn gegaan?" Ik durf het niet te vragen. Daar is ook geen tijd meer voor want hij moet meteen weer naar huis. Flink in de war kijk ik hem na en val daarna in een onrustige slaap.

Om 6 uur ’s ochtends word ik gewekt door een vrolijk springende Anne: "Zes, zes, zes". Uitgelaten springt ze op bed en duikt onder de dekens dicht tegen me aan. Ze trekt het kussen naast me naar zich toe. Snuffelt eraan en zegt: "Mmmm. Hier heeft papa gelegen."

'De Barvrouw' op WhatsApp

Wil jij direct een seintje via WhatsApp als de nieuwe aflevering van De Barvrouw online staat? Dat kan!

- Sla 06-13651435 op als contact in je telefoon. - Stuur het bericht 'Barvrouw aan' naar ons via WhatsApp als je updates wilt ontvangen over De Barvrouw. - Je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding. - Lees hier meer over de WhatsApp-dienst.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.