Vrouw/Tussen de lakens
1563122883
Tussen de lakens

Tussen de lakens

‘Sekstoys zijn echt een aanwinst voor ons seksleven’

Vanwege de corona-uitbraak wordt iedereen geadviseerd om zoveel mogelijk binnen te blijven. Opvallend is dat er sindsdien een piek is in de verkoop van seksspeeltjes. Gezien de actualiteit herplaatsen we deze aflevering van Tussen de Lakens. Als Claudia (36) en haar vriend seks hebben, worden er vrijwel altijd één of meerdere seksspeeltjes gebruikt. "Ik kom nu wel altijd klaar, net als mijn vriend."

Een jaar of zes geleden ben ik bij een vriendin op een soort Tupperware-party, maar dan met sekstoys geweest. Ik was nogal sceptisch toen ze mij uitnodigde, maar ze beloofde me dat het echt een geweldig leuke avond zou worden.

Het was geheel vrijblijvend allemaal en we zouden vooral heel veel lachen, benadrukte ze. Daar had ze geen woord van gelogen. Vooral in het begin was de sfeer behoorlijk puberaal. Je merkte aan iedereen dat we ons niet erg op ons gemak voelden.

Fraai vormgegeven

Dat veranderde toen de dame die uitleg over de diverse speeltjes gaf, de avond officieel opende. Ze vertelde dat we ons seksleven een behoorlijke oppepper konden geven met alles wat ze mee had genomen.

Bij een vibrator dacht ik vooral aan zo'n doodenge plastic penis, maar ze had allemaal fraai vormgegeven toys bij zich, die je in eerste instantie helemaal niet aan seks zou linken.

Goed zo

Dat we er ook gegarandeerd door zouden klaarkomen, sprak me wel aan. Meestal lukte dat bij mij namelijk niet. Ik heb er best even de tijd voor nodig en dat gunde ik mezelf vaak niet. “Ik vind het goed zo,” zei ik dan tegen mijn vriend.

Hij vond dat wel eens moeilijk, maar ik voelde me gewoon te bezwaard om de aandacht zomaar een half uur op mij te richten.

Orgasme

We bestelden allemaal wel wat aan het eind van de presentatie, de lacherige sfeer had plaatsgemaakt voor oprechte interesse. Ik koos voor mezelf een prachtige paarse designvibrator uit. Als mijn moeder ’m ooit tegen zou komen in mijn huis, zou ze vast geen idee hebben wat het was.

Dezelfde avond dat de bestelling thuis arriveerde, probeerde ik het ding uit. Binnen vijf minuten had ik een orgasme. Vanaf dat moment wist ik: nooit meer zonder!

Buiten spel

Mijn vriend heeft in het begin wel even moeten slikken, die vond het toch een beetje alsof hij buiten spel werd gezet. Maar inmiddels ziet hij er de voordelen ook van in.

We hebben tegenwoordig een doos vol sekstoys in de kast staan – ook voor hem. Er is zoveel op de markt om je genot te verhogen! Waarom zou je er geen gebruik van maken?

Open over

Heel af en toe hebben we seks zonder toys, bijvoorbeeld tijdens een weekendje weg, wanneer we niet van alles meenemen. Op zo’n moment genieten we er ook zeker van, maar dan mis ik toch iets.

Ik vind het ook heerlijk om me af en toe even terug te trekken om te masturberen. Mijn vriend weet dat, daar zijn we heel open over.

Vroeg naar bed

Er komen steeds mooiere producten op de markt en het taboe is er echt wel af, heb ik het idee. Toch bergen wij de doos met spullen wel hoog in de kast op. Ik moet er niet aan denken dat onze kinderen er ooit mee geconfronteerd worden.

Sekstoys zijn echt een aanwinst voor ons seksleven. En als we weer iets nieuws hebben gekocht, gaan we die avond altijd extra vroeg naar bed – en niet om te slapen.

Jij op vrouw

Wil jij ook jouw ‘Tussen de lakens-verhaal’ vertellen?

Dat kan hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.