Vrouw/Lekker in je vel challenge
1572687960
Lekker in je vel challenge

Lekker in je vel-challenge

Nog geen idee voor het avondeten? Visburger met zeekraal!

Visburger met zeekraal

Visburger met zeekraal

De Lekker in je vel-challenge 2023 is van start gegaan. Elke week zetten wij één recept in het zonnetje. Deze week een heerlijke visburger met zeekraal.

Visburger met zeekraal

Visburger met zeekraal

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een antiaanbakpan en bak de kabeljauwburgers gaar. Controleer de bereidingstijd op de verpakking. Snijd de burgers in de lengte doormidden. Verwarm de zeekraal samen met het water kort in een pan. Doe alle ingrediënten in schaaltjes en serveer met de broodjes.

Ingrediënten

  • 1 el plantaardige olie
  • 4 kabeljauwburgers (400 g)
  • 100 g zeekraal
  • 1 el water
  • 4 el remouladesaus
  • 4 el kappertjes
  • 1 zakje veld- of ijsbergsla
  • 6 ciabattabroodjes, afgebakken en nog warm

Meedoen

Onze Lekker in je vel-challenge is ook in 2023 gratis en voor iedereen beschikbaar. Wil je met ons meedoen? Ga dan naar naar de Lekker in je vel-pagina van VROUW of zoek op Facebook naar VROUW Lekker in je vel-challenge 2023 Je kunt je daar aanmelden voor de besloten Facebook-groep. En na aanmelding voor de VROUW Nieuwsbrief (Vink VROUW Dagelijks en VROUW Wekelijks aan) mis je niets meer.

Heb jij een van onze recepten bereid? Dan zouden we het leuk vinden als je de foto’s van jouw creaties via de Lekker in je vel-challenge Facebook-groep deelt! Ook vinden we het leuk als je ons tagt op Instagram met @vrouw.nl en #LekkerInJeVel2023.

Wil je niets van VROUW missen?

Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een e-mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.