Nieuws/Vrouw
1574295887
Vrouw

Temptation Island... 'Ben ik de enige die dit térgend langzaam vind gaan?'

Temptation Island... 'Ben ik de enige die dit térgend langzaam vind gaan?'

Temptation Island... 'Ben ik de enige die dit térgend langzaam vind gaan?'

Zojuist werd de vijftiende aflevering van Temptation Island uitgezonden. VROUW-collega Mariëlle deelt iedere week de momenten die haar het meest opvielen.

Temptation Island... 'Ben ik de enige die dit térgend langzaam vind gaan?'

Temptation Island... 'Ben ik de enige die dit térgend langzaam vind gaan?'

Aflevering 15 - Dirty little secrets

Voordat we beginnen even twee dingetjes die ik wil aanstippen… Punt één: hoezo ziet Annelien eruit alsof ze de rode loper op kan en Rick alsof ‘ie net klaar is met z’n tennisles? Punt twee: dit seizoen lijkt eeuwen te duren, maar ze zitten dus maar twee (!) weken op dat eiland. TWEE weken!

Demi en Sidney

Nog altijd is Sidney er heilig van overtuigd dat ‘ie niets verkeerd heeft gedaan of gezegd. Tegen verleidster Demi: “Zélfs jij weet dat ik niks verkeerd heb gedaan!” HAHA. Demi, je mag gewoon eerlijk zeggen wat je vindt, hoor. Dat lachje verraadt toch wel dat jij hetzelfde denkt als de rest van Nederland.

Trouwens, je zou toch denken dat Sidney na al die seizoenen op de hoogte was van het feit dat er óveral camera’s hangen in de villa. Maar nee: “Heel Nederland en België gaan zien dat ik dit niet heb verdiend!” Hate to burst your bubble, maar ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat je dit wél verdient.

En die Congolees dit, die Congolees dat? Gaat ‘ie lekker jongen. Niet oké. Stiekem hoop ik dat Demi zijn smeekbedes negeert en ervandoor gaat met Gaetan. Die twee zijn leuk samen, man. Ahkoetsjiekoeeee. Kunnen zij niet gewoon een relatie krijgen of zo?

Milou en Heikki

“Dit was de laatste kans voor mij om een jongen te vertrouwen.” En dan ga je meedoen met Temptation Island, waar de meest neppe mensen uit heel Nederland en België zich hebben verzameld? Vreemde keuze, maar oké. Heik snapt er ook niets van. Dat gezícht van hem als Milou zegt niet te willen knuffelen, breekt m’n hart een klein beetje. Zou ‘m bijna zelf een knuffel willen geven. Bijna.

Heik na de dreamdate: “Ik zou liegen als ik zei dat er 0.0 aantrekkingskracht is tussen mij en Ayleen. Heik bij het kampvuur: “Schat, er is niks tussen mij en Ayleen, 0.0!” Zou ik toch even induiken, detective Milou. En eh… zei ze nou net dat ze alles wat ze heeft gezien en gehoord heeft opgeschreven? Beetje creepy. Zou ze thuis een logboek bijhouden over wanneer Heik thuiskomt, hij naar de wc gaat en hij de koelkast opentrekt? Denk het wel.

Laura en Roger

Ondertussen heb ik het gevoel dat ik naar een uitzending van All You Need is Love zit te kijken. Robert, ben jij dat? Toch ben ik niet helemaal van steen en is dit eigenlijk best schattig natuurlijk. Gelukkig maar dat Laura en Maxime niet in één bed hebben geslapen, anders had Roger nog ‘een eike met ‘m te pellen’ gehad. HAHAHA.

Misschien is dat nog wel het vermakelijkst aan dit hele seizoen: Vlaamse uitspraken. Geen touw aan vast te knopen. Of is het ‘geen lint omheen te leggen’? So confused.

Rodanya en Morgan

Ben ik de enige die dit térgend langzaam vind gaan? Eerlijk: ik heb tijdens deze uitzending al zeker een kwartier hersenloos door Instagram gescrolld, mijn tas ingepakt én mijn kleren voor morgen klaargelegd. Anyway, geen idee waarom Danicio in beeld wordt gebracht als een personage in zo’n slecht nagespeeld ‘waargebeurd verhaal’, maar hij is een snitch. En daar houd ik niet van. Heb ik hier nou VIJFTIEN weken op zitten wachten? Wát een anticlimax.

In Nederland

Ondertussen is het op social media weer een stuk spannender. Jietse heeft gezoend met verleidster Demi, Milou heeft na de opnames hoogstwaarschijnlijk óók gezoend met Jietse, Laura geeft toe een nympho the zijn en - tromgeroffel - Laura en Roger én Tim en Debraleemans zijn weer bij elkaar!

De uitzending van volgende week - de állerlaatste - lijkt spannend te worden, tot dan!

'Temptation Island' kijk je iedere donderdag om 20:30 bij RTL5, of op Videoland.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.