157440
Vrouw

Zoals de meeste Stieren bent u sterk actie gericht, maar uw acties moeten wel iets opleveren. Uw kracht ligt dan ook in het realiseren van uw eigen ideeën en die van anderen. Daarbij speelt geld een motiverende rol. Omdat u welvaart ambieert is een baan in de makelaardij iets om te overwegen.

RAM

Probeer een verstoorde werkrelatie glad te strijken en vererger de zaak niet door verkeerde conclusies te trekken. Op het pad der liefde kan u een teleurstelling wachten. Een intrigerende advertentie blijkt een wassen neus te zijn.

STIER

U kunt bereiken wat u wilt als u deze dag goed organiseert. Na een te late start blijft u de hele dag achter uzelf aan hollen. Zorg dat u er verzorgd uitziet. Eet vanavond weer eens buitenshuis en voer een goed gesprek met uw partner.

TWEELINGEN

De dag kan rommelig beginnen en ook eindigen. U zult uit diverse invitaties moeten kiezen. Vrijgezellen zullen opteren voor het gezelschap van ouderen. Gehuwden en verloofden zullen liever samenzijn met leeftijdgenoten.

KREEFT

Doe meer samen met uw partner in uw beider vrije tijd. Een vriend(in) kan u verbazen met een zure opmerking; misschien hebt u zonder dat te beseffen de ander beledigt. Vraag wat er aan de hand is en wacht daar niet mee.

LEEUW

U zult weinig bereiken als u anderen onder druk tracht te zetten. Om iemands vertrouwen te winnen moet u waarschijnlijk van tactiek veranderen. Doe liever een beroep op de nieuwsgierigheid van mensen dan op hun plichtsbesef.

MAAGD

Zakelijke relaties neigen naar onbetrouwbaarheid en als u op hen rekent kunt u in moeilijkheden geraken. Aan een romance kan plotseling een eind komen. U bent positief en praktisch genoeg om daar niet te lang bij stil te staan.

WEEGSCHAAL

U kunt moe of sloom wakker zijn geworden. Kosmische invloeden breken uw normale energie enigszins af. Misschien kunt u thuis werken. Vraag u tevoren af waarom u het wilt als u een ambitieuze taak op u neemt.

SCHORPIOEN

Geef iemand die u wil betrekken bij een vorm van huiswerk een duidelijk antwoord als dat voor u te veel rompslomp met zich meebrengt. Zowel zakelijk als privé staat de barometer op zonnig. U kunt vanavond wat sentimenteel zijn.

BOOGSCHUTTER

Uitgesteld of weggeschoven werk moet vandaag worden gedaan. Vraag hulp als u die nodig hebt, aan wie dan ook. Samenwerking levert de beste resultaten. Raadpleeg een doe- het-zelfboek over een huiselijk probleem.

STEENBOK

Maak een goed gebruik van de contacten die u hebt. U bent in de wieg gelegd voor een leuke positie maar dan moet u uw ideeën wel uitdragen. De winst die u kunt boeken is gerelateerd aan uw ijver. Zeg zo nodig een afspraak af.

WATERMAN

De nadruk ligt op emotionele en familiebanden. Misschien gedraagt u zich te afstandelijk doordat u zich niet op uw gemak voelt. Probeer de fouten van beminden te negeren. Niemand is perfect; u toch ook niet?

VISSEN

Naarmate u meer bereid bent uw idealen in daden om te zetten zal uw aanhang groeien. Verdiep u in de doelstellingen van uw geliefde en probeer daar bij te helpen. Door kinderen te verwennen zullen ze steeds veeleisender worden.