Vrouw/Praat Mee
1578146756
Praat Mee

Praat mee

Ho, ho, ho... Hoe ver ga jij mee in de wenslijst van je kind?

Hoe ver ga jij mee in de verlanglijst van je kind?

Hoe ver ga jij mee in de verlanglijst van je kind?

Een iPhone 11, een ’nieuwe’ MacBook-air, een portemonnee van Chanel, Gucci-badslippers, Air Pods, een GoPro en 4000 dollar in cash. Een vader In Los Angeles moest even met zijn ogen knipperen toen hij het nogal uitbundige verlanglijstje van zijn dochter (10) las. Wat is het meest exorbitante dat jij ooit op het lijstje van jouw kind zag?

Hoe ver ga jij mee in de verlanglijst van je kind?

Hoe ver ga jij mee in de verlanglijst van je kind?

Deze ’kerstman’ komt er niet met een reguliere baan en moet waarschijnlijk een lening afsluiten en/of een bijbaan zoeken, mócht hij al van zins zijn al de wensen van zijn dochter te vervullen. De fikse waslijst met voor ruim 10.000 dollar aan kerstwensen ging viraal nadat hij vanuit Los Angeles de cadeauverzoeken van zijn dochter op Twitter deelde.

De lijst bevat ’slechts’ 26 wensen: „Mijn dochter (10) moet gek geworden zijn met deze kerstlijst”, schreef de getergde vader op Twitter. De teller staat op 124.000 likes tot nu toe. Sommigen reageren geschokt en vinden dat het meisje ’de ware betekenis van Kerstmis moet leren’. „Het gaat niet om cadeautjes krijgen en hebzuchtig zijn. Het gaat erom dat je van je medemens houdt, en de minder bedeelden helpt”, schrijven ze.

Wekker

Gelukkig staan er ook nog ’gewone’ dingen op zoals een wekker en ingrediënten om slijm te maken. Dat geeft deze vader nog een beetje houvast.

Praat mee

Wat is het gekste dat jouw kind ooit vroeg voor de feestdagen? Praat mee op onze Facebook!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.