Vrouw/Horoscopen
1581157500
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 15 november - Geef thuis de boel een grote beurt, Schorpioen

Met een glimlach bereik je meer dan met een frons, Schorpioen.

Met een glimlach bereik je meer dan met een frons, Schorpioen.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Met een glimlach bereik je meer dan met een frons, Schorpioen.

Met een glimlach bereik je meer dan met een frons, Schorpioen.

VANDAAG JARIG

Laat de apparatuur waarmee je werkt regelmatig nakijken (technologie is prachtig als het werkt, maar een nachtmerrie als het niet functioneert). Zorg dat je bestanden veilig zijn opgeslagen en dat een anti-virus is geïnstalleerd. Open geen verdachte mails en verander af en toe je codes.

RAM

Zorg ervoor dat je bent waar de dingen gebeuren, dan lacht het geluk je toe. Maak plezier en zie er op toe dat je er op je best uitziet. Je kunt vandaag nuttige relaties aanknopen; anderen voelen zich tot jou en je humor aangetrokken.

STIER

Als je moet werken zal je stemming niet overwegend vrolijk zijn. Misschien kun je vandaag vrij nemen. Een herstelperiode is verstandig als je het extra druk hebt gehad. Gebruik een deel van de dag om je boekhouding bij te werken.

TWEELINGEN

Heftige emoties kunnen een rem zetten op de manier waarop je met anderen omgaat. Met je partner kan een conflict ontstaan over een politiek, humanitair of sociaal ideaal. Tracht objectief te blijven; je bent het vaker oneens met anderen.

KREEFT

De week kan met spanning en latente ergernis beginnen, maar houd niet vast aan negatieve gevoelens of boosheid. Naarmate de dag vordert, hervat het leven zijn normale tempo. Het is niet goed voor je welzijn om wrok te koesteren.

LEEUW

Je zult dikwijls de kans krijgen om je kwaad te maken, dus zoek niet zelf de moeilijkheden op. Reizigers zullen het gemakkelijk aan de stok krijgen met autoriteiten. Doe liever wat er van je wordt verwacht dan op je strepen te gaan staan.

MAAGD

Het zal niet plezierig zijn als de dag gespannen begint en je met problemen en tegenvallers te maken krijgt waarop je niet had gerekend. Je zult je meer dan anders moeten haasten om kleine crises en moeilijkheden op te lossen.

WEEGSCHAAL

Het zal een opluchting zijn om de deur uit te gaan als het thuis hommeles is. Op het werk kan sprake zijn van een zekere mate van rivaliteit, zeker als er om een promotie wordt gestreden of er targets moeten worden gehaald.

SCHORPIOEN

De ochtend kan worden verstoord door een ruzie, maar iemand die je goed gezind is zal de kou uit de lucht weten te halen. Met een glimlach bereik je meer dan met een frons. Geef thuis de boel een grote beurt.

BOOGSCHUTTER

Als je met het verkeerde been uit bed bent gestapt is dat geen goed begin van de week. Ga een uur naar de sportschool om weer in balans te komen. Stijg er bovenuit als kinderen lastig zijn en maak de sfeer niet nog beroerder.

STEENBOK

Het geluk gaat aan je zijde; laat optimisme en enthousiasme hoogtij vieren. Er worden je verantwoordelijkheden uit handen genomen of je krijgt onverwachte steun. Werk je thuis dan kun je hulp krijgen uit onverwachte hoek.

WATERMAN

De meesten van jullie mogen rekenen op een plezierige dag al moeten jullie je houden aan de gewone routine. De kosmos zorgt voor een positieve trend en een goed concentratievermogen. Verricht nu gedetailleerde taken.

VISSEN

Je kunt een grootse periode beleven als je bezig bent met je carrière. Je bent vandaag gedisciplineerd en extra vaardig en kunt van elke taak die je ter hand neemt een succes maken. De kosmos zorgt bovendien voor energie en geluk.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.