Vrouw/Horoscopen
1588220480
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 22 augustus: Laat je niet intimideren, Leeuw!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

VANDAAG JARIG

Liefde lijkt komend jaar een hoofdthema; je liefdesleven en sociale contacten zullen actief en gelukkig verlopen. Nog alleen, dan zit er een serieuze relatie of zelfs een huwelijk in de pijplijn. Een bestaande relatie zal romantischer worden. Je zal de waarde van goede relaties zien toenemen.

RAM

Relaties, zowel zakelijk als privé kunnen een onverwachte wending nemen. Je moet scherper opletten. Gebruik je gezonde verstand. Maak een geestelijke notitie van hetgeen je raakt of ergert. Geef gehoor aan eigen wensen.

STIER

Als iets verkeerd kan gaan zal het waarschijnlijk fout gaan, maar het zal je nauwelijks raken. Gooi echter geen olie op het vuur want dan zal je tussen wal en schip belanden. Denk aan iets leuks en laat je niet op stang jagen.

TWEELINGEN

Er kan opwinding ontstaan. Pluis de details van een voorstel goed uit, ook al wordt er druk op je uitgeoefend om snel te beslissen. Dring er bij anderen op aan duidelijke antwoorden te geven. Blijf geduldig als mensen je niet begrijpen.

KREEFT

Geef je eigen comfort prioriteit. Je kan morgen met iets ingrijpends te maken krijgen, maar je zal geen zin hebben je daarover vandaag al druk te maken. Ga de keuken in en maak iets bijzonders klaar met de spullen die je in huis hebt.

LEEUW

De week kan door allerlei oorzaken chaotisch beginnen. Controleer of je alles bij je hebt voor je de deur uitgaat. Laat je niet intimideren door boze gezichten. Houd voet bij stuk en laat stormen overwaaien. Neem stress niet mee naar huis.

MAAGD

Je verprutst een paar zaken als je teveel tegelijk wilt doen. Gebrek aan geduld zal anderen frustreren. Probeer stijlvol te blijven als je onder druk staat. Anderen iets bijbrengen zal met stress gepaard gaan. Eet simpele gerechten.

WEEGSCHAAL

Plannen kunnen kostbaarder blijken dan voorzien. Een mooie deal kan opnieuw worden opgeschort. Reorganiseer je kantoor als je steeds naar papieren op zoek moet. Er kan goed nieuws zijn over een lening of erfenis.

SCHORPIOEN

IJver en concentratie zijn van belang. De verleiding kan groot zijn om met iets nieuws te beginnen of je werk anders aan te pakken. Ouders die ontevreden zijn over de school van hun kinderen moeten nu gaan rond shoppen.

BOOGSCHUTTER

Gelukkig heb je veel energie want die heb je vandaag nodig. Uiteenlopende mensen en gebeurtenissen vragen je aandacht. Attente lieden zullen je graag helpen. Kies prioriteiten en handel ze één voor één af.

STEENBOK

Het is niet uitgesloten dat je meer geld uitgeeft aan amusement dan je je kunt veroorloven. Herstel zo snel mogelijk je financiële balans. Laat een boekhouder uitrekenen wat je kunt doen en lig er niet wakker van.

WATERMAN

Je krijgt met ergernis te maken. Niet iedereen vertelt de waarheid. Luister niet naar praatjes en geruchten. Je kunt erkenning krijgen voor een vinding of idee, of krijgt het groene licht voor een zakelijk avontuur.

VISSEN

Ga niet de deur uit als je je niet 100% voelt; je gaat met ziekte wel eens te nonchalant om. Neem de tijd om te genezen. Helaas zal men je weten te vinden als men je nodig heeft; deadlines en crises kunnen uit het niets ontstaan.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.