Vrouw/Seks & Relaties
1589823946
Seks & Relaties

Deel 21: Ik heb het zo verpest

shots bar

shots bar

Lisette hield het na haar ge-app aan de bar nog een half uurtje met me uit in de kroeg, maar wilde toen eigenlijk wel naar huis. Ze fietste niet met mij mee, terwijl ze toch echt dezelfde kant op moest. Nee, om een of andere onduidelijke reden moest ze nog even pinnen in het dorp.

shots bar

shots bar

Dus koerste ze naar de tegenovergestelde richting. Heel bijzonder allemaal. Ik vermoedde dat ze er een verhouding op nahield en nu dus nog een date met haar lover had. Maar als zij er niets over kwijt wilde dan moest ik dat maar respecteren. Dus ik hield me in en ging niet stiekem even om de hoek kijken of ze wellicht in het steegje naast de bank stond te kleffen met iemand die niet haar echtgenoot was.

Al na middernacht

Het was al na middernacht toen ik in mijn bed rolde, maar ik kon de slaap niet vatten. Ik scrolde een beetje door instagram en bekeek de feestfoto’s van mijn zoons. Daan met tien vrienden in de kroeg, Sebas met een meisje in de stad, weer Daan met een biertje in zijn hand en een vriendinnetje aan zijn arm.

Ik zou het leuk vinden als mijn jongens een lieve vriendin zouden vinden. Ik had altijd wel gedagdroomd van een huis vol met kinderen en aanhang. Misschien zou ik met kerst iets groots moeten organiseren. Als het goed was zou ik dit jaar in ieder geval thuis zijn met de kerstdagen. Vorig jaar had ik beide dagen moeten vliegen.

Bel me nu!

Na een paar uur viel ik gelukkig toch in slaap maar werd om half vijf ruw gewerkt doordat mijn telefoon ging. 'Hai met Dick, sorry dat ik je zo laat bel maar is Lisette bij jou? Ze was toch met jou op stap vanavond?' Oh Jezus, ik was natuurlijk meteen meer dan wakker. 'We zijn al een tijdje weg. Heb je al beneden op de bank gekeken? Misschien wilde ze je niet wakker maken. We waren namelijk al best laat.'

Maar Dick was het hele huis al doorgelopen en zijn echtgenote was niet thuis. Ik voelde me best wel opgelaten. In principe wist ik niets, maar het verbaasde me natuurlijk niet dat Lisette er nog niet was. Die lag natuurlijk ergens stiekem te vozen en was de tijd volledig vergeten. Ik kon Dick verder niet helpen en liet de man bezorgd aan de andere kant van de lijn achter. Direct draaide ik Lisette’s nummer. Het toestel ging wel over maar schakelde uiteindelijk door naar haar voicemail. Ik smste Bel me nu!!.

Geheime minnaar

Tien minuten later ging mijn telefoon weer. Lisette deze keer. 'Oh godsamme Veer. Ik heb het zo verpest.' En ze barstte in snikken uit. Ik probeerde haar te kalmeren. Zo erg kon het toch allemaal niet zijn? Nou, dat was het dus wel. Ze had wel degelijk een minnaar. Al twee maanden. En achter iedereens rug om zagen ze elkaar bijna dagelijks. En vannacht was ze dus stiekem naar zijn huis gegaan. Terwijl zijn vrouw aan het vliegen was, was zij bij hem in bed gekropen - zo zie je maar dat ook de thuisblijvers er wat van kunnen.

Maar na een paar uur wilde seks vielen ze in slaap. En dat Lisette dus na vieren nog niet thuis was, alarmeerde haar echtgenoot. Wat een ellende. Wie haar minnaar was wilde ze liever niet zeggen. Maar ik ken mijn collegastewardessen uit mijn dorp natuurlijk wel...

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.