Vrouw/Horoscopen
1595911004
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 19 april - Houd van jezelf, Schorpioen!

Blijf in je relatie eerlijk, zeker als de ander echt van je houdt.

Blijf in je relatie eerlijk, zeker als de ander echt van je houdt.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Blijf in je relatie eerlijk, zeker als de ander echt van je houdt.

Blijf in je relatie eerlijk, zeker als de ander echt van je houdt.

VANDAAG JARIG

Je kunt dit jaar op een plezierige manier geld verdienen en het uitgeven aan leuke dingen. Misschien zul je meer dan anders geneigd zijn te speculeren, maar de kosmos raadt je aan daar voorzichtig mee te zijn. Heb je momenteel geen werk, dan verbetert je kans op een baan in augustus.

RAM

Je wilt misschien financieel tot actie overgaan, maar je partner kan daar anders over denken. Dat zal je frustreren, maar je gaat de mist in als je niet naar rede luistert. Blijf in je relatie eerlijk, zeker als de ander echt van je houdt.

STIER

Het kan er op lijken dat je de strijdbijl met een vroegere concurrent hebt begraven maar de werkelijkheid is anders. Je houdt jezelf voor de gek als je beweert dat het je koud laat. Gooi het niet op een akkoordje met voorschriften en regels.

TWEELINGEN

Stel het kopen van vliegtickets nog even uit, anders zit je straks weer met een voucher. Als je boekt doe dat dan bij een gerenommeerd reisbureau. Contact met familie kan je frustreren als men zwijgzaam is. Ben je iets vergeten?

KREEFT

Een goed moment om bij te praten met mensen met wie je regelmatig te maken hebt. Zorg dat je elkaar goed begrijpt. Kom ter zake en leg de nadruk op de financiële kant en laat je niet overhalen iets te kopen wat je niet wil hebben.

LEEUW

Maak pas op de plaats als je bezig bent je kaars aan twee kanten te branden. Je liefdesleven kan van hard werken de dupe worden. Besef dat je nooit iets bijleert als je vasthoudt aan een conventionele manier van denken.

MAAGD

Je kunt onverwacht beloond worden voor hulp aan anderen. Overweeg thuis iets te veranderen maar bereid wat je wil doen goed voor. Zoek liever via via iemand die kan witten, schilderen, timmeren, dan zomaar iemand te bellen.

WEEGSCHAAL

Je bent wel eens te impulsief en luistert dan naar je hart en niet naar je verstand. Houd een romance voorlopig geheim. Geef uiting aan je creativiteit door te schrijven of te schilderen. Raak niet ontredderd als je wordt opgehouden.

SCHORPIOEN

Houd van jezelf en laat anderen maar denken wat ze willen. Zorg dat je goed in je vel zit, dan zal het je in het leven meezitten. Misschien moet je wat banden met het verleden verbreken. Dat zal je niet spijten.

BOOGSCHUTTER

Reageer niet te heftig als je plannen worden gedwarsboomd. Sta klaar als er een beroep op je wordt gedaan. Je kunt beroemd worden en veel geld verdienen als je je kennis en kunde steeds uitbreidt en perfectioneert.

STEENBOK

Een goed gesprek met een boekhouder zou wel eens nuttig kunnen zijn. Verzet je niet tegen de ideeën die deze aandraagt. Hoewel je het heft liefst in eigen handen houdt, zijn een aantal sectoren van je leven vatbaar voor verbetering.

WATERMAN

Veranderingen zullen in je voordeel en zelfs leuk zijn. Let op hetgeen je zegt; een ondoordachte opmerking kan een geliefde pijnlijk treffen. Laat je niet intimideren door bureaucratie; het is vervelend, maar leer er mee om te gaan.

VISSEN

Informatie uit zeer ongebruikelijke bron kan je aan het denken zetten. Misschien moet je een bepaald plan herzien. Als je je over je weerzin weet heen te zetten en feiten accepteert, zul je ook voordelen zien.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.