Vrouw/Horoscopen
16014482
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 9 april - Doe geen loze beloftes in de liefde, Waterman!

Doe je best om de spanningen die zijn ontstaan onder controle te krijgen, Ram.

Doe je best om de spanningen die zijn ontstaan onder controle te krijgen, Ram.

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Doe je best om de spanningen die zijn ontstaan onder controle te krijgen, Ram.

Doe je best om de spanningen die zijn ontstaan onder controle te krijgen, Ram.

VANDAAG JARIG

Geld speelt dit jaar een dominante rol in jouw horoscoop en de kosmos raad je aan je financiële wereldje in beweging te brengen door te innoveren en te experimenteren. Gooi oude beweegredenen overboord en leer door ervaring en vergissingen, dat werkt voor jou.

ZONDAG JARIG

Er zijn meerdere wegen die naar voorspoed leiden en als de ene doodloopt, dan vind je een andere en leer je al doende. Sociale contacten kunnen je in financieel opzicht op de rails helpen; vrienden met geld en aanzien kunnen fraaie kansen bieden en een vangnet vormen. Je zult je niet vervelen.

RAM

Doe je best om de spanningen die zijn ontstaan onder controle te krijgen. Meditatie, yoga en massage kunnen helpen de balans te herstellen. Bel een familielid om wie jij je zorgen maakt of ga even langs als dat kan.

STIER

Kies als tegenwicht voor een drukke werkkring voor een ontspannen weekend. Volg een masterclass of verfijn een techniek op een gebied dat jou boeit. Afspreken met oude vrienden zal voelen als een warm bad.

TWEELINGEN

Een afscheid van iemand op wie je gesteld bent kan gemengde gevoelens oproepen. Een zakelijk probleem vereist onderzoek om tot een conclusie te komen. Misschien kun je jezelf vervroegd terugtrekken uit je baan.

KREEFT

Je bent wel eens te vriendelijk en verliest daardoor tijd aan anderen terwijl dat niet nodig is. Breng die tijd liever met geliefden door. Je komt in moeilijkheden als je met de verkeerde mensen omgaat.

LEEUW

Je zult je prettiger voelen als je gevoelens en zorgen deelt met iemand die je dierbaar is. Zoek steun voor een grote verandering in je leven. Toon je niet aangebrand als je iets te horen krijgt wat je niet prettig vindt.

MAAGD

Reserveer tijd voor degenen die voor jou van belang zijn. Praat openhartig en vrij over zaken die je bezighouden. Vel niet te snel een oordeel. Mensen hebben tijd nodig om tot een duidelijke mening en uitspraken te komen.

WEEGSCHAAL

De zaken waarover jij je onlangs nog druk maakte, zullen nu veel minder belangrijk zijn. Je kunt met jouw artistieke talent de aandacht trekken en je zult je erop moeten bezinnen hoe jij die belangstelling kunt verzilveren.

SCHORPIOEN

Maak je niet te druk over dingen die je toch niet kunt veranderen. Maak er gewoon een plezierig weekend van en zeg weer eens hardop wat je leuk vindt aan jouw partner. De ander zal dat meer waarderen dan je denkt.

BOOGSCHUTETR

Zwijg erover als je niet op goede voet bent met een naaste. Verbeter de veiligheid van je huis en eigendommen. Er rust zegen op huiselijke verbeteringen; zoals nieuwe sloten op deuren en dievenklauwen. Slaap zondag uit.

STEENBOK

Verwarring en chaos dreigen. Span je in om regelmaat en structuur aan je dagelijks leven toe te voegen. Pas prioriteiten aan als je leven is veranderd en laat financiële zaken niet uit de hand lopen.

WATERMAN

Controleer bankafschriften. Ook kan er een fout in een reisschema zijn geslopen. Winkelen zal voldoening geven zolang je niet meer uitgeeft dan je bezit. Beloof op liefdesgebied niet meer dan je kunt waarmaken.

VISSEN

Als je het kunt opbrengen om nederig en dankbaar te zijn komt alles goed. Het leren van een nieuwe vaardigheid kan tegenvallen maar je krijgt het onder de knie met wat doorzettingskracht. Let op; laat je niet kennen!

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Meer van De Telegraaf Webshop