Vrouw/Horoscopen
1613761805
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 19 februari - houd rekening met een bedrieger, Leeuw!

Besteed aandacht aan creativiteit, romantiek en jongeren.

Besteed aandacht aan creativiteit, romantiek en jongeren.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Besteed aandacht aan creativiteit, romantiek en jongeren.

Besteed aandacht aan creativiteit, romantiek en jongeren.

VANDAAG JARIG

2021 ziet eruit als een gezond en succesvol jaar. Geniet ervan. Er zijn geen planeten die tegen je samenspannen; als je energie op peil blijft zal er veel mogelijk zijn dat tot dusver onmogelijk leek. Je hart is een belangrijke factor; mijd zorgen en angst, de twee emoties die stress veroorzaken.

RAM

Eindeloze gesprekken kunnen aan de orde van de dag zijn. Een afspraak over geld zal een positief resultaat opleveren. Een sollicitatie of zakelijke bijeenkomst mag op vooruitgang rekenen. Het geluk zal je in toenemende mate toelachen.

STIER

Het is heerlijk om te ontspannen en plezier te maken, maar rijker word je er niet van. Creatieve expressie is noodzakelijk om gelukkig te zijn, maar zal waarschijnlijk meer kosten dan het opbrengt. Probeer dit in evenwicht te brengen.

TWEELINGEN

Opgekropte energie kan een uitweg zoeken, maar het zal tegen je werken als je door elk obstakel probeert heen te breken. Gebruik liever charme, diplomatie en respect voor een positief resultaat. Zet je in voor het algemeen belang.

KREEFT

Je kunt makkelijk paranoïde worden als je denkt dat iemand je achter je rug tegenwerkt. Een gesprek van mens tot mens kan de lucht klaren. Je kunt ontdekken dat je beiden aan dezelfde kant staat van een barricade. Verspil geen tijd.

LEEUW

Zij die door dik en dun achter je staan tonen wat ware vriendschap betekent. Met steun en loyaliteit kun je een strijd aangaan die gestreden moet worden en die ook winnen. Kies goede kameraden en houd rekening met een bedrieger.

MAAGD

Er zijn vandaag prioriteiten dus bewaar kletspraat voor een andere dag. Wat je nu presteert helpt je op weg naar promotie. Geef leiding, niet door bevelen te snauwen en mensen op te jutten, maar door ook zelf de mouwen op te stropen.

WEEGSCHAAL

Kom in actie, dat kan vandaag al resultaat opleveren. Je reputatie wordt steeds beter als anderen tevreden zijn over hetgeen je te bieden hebt en dat doorvertellen. Besteed extra aandacht aan relaties en aan hetgeen zij aanbieden.

SCHORPIOEN

Het kan een onvergetelijke dag worden door gesprekken met opmerkelijke of invloedrijke mensen. Connecties via je bedrijf kunnen een nieuw perspectief bieden op handel en wandel bij het zakendoen, maar blijf wel nuchter.

BOOGSCHUTTER

Geld lenen teneinde een luxueuze aankoop te doen is een aanvaardbare optie als je daarmee een statement wilt maken. Het is echter verstandig te bedenken dat niet je bezit indruk maakt, maar wie je bent en wat je weet.

STEENBOK

Het zal lonend blijken al je energie te richten op je werk. Zoek praktische oplossingen voor problemen en blijf steeds rustig en evenwichtig. Voel je niet te belangrijk om taken te verrichten die voor anderen bedoeld zijn.

WATERMAN

Besteed aandacht aan creativiteit, romantiek en jongeren. Geef kinderen het gevoel dat ze bemind worden en dat je er plezier aan beleeft om met hen samen te zijn. Verfijn je communicatieve vaardigheden.

VISSEN

Los problemen direct op zodat ze morgen niet nog groter zijn. Het zal weinig moeite kosten om humeurig te worden vandaag, waardoor ruzie met familie snel zal ontstaan. Vanavond krijg je een kans een zaak in het verleden op te helderen.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.