Vrouw/Horoscopen
1623589581
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 31 december - Kleed je sexy en elegant, Boogschutter

Charmant gedrag kan romantische belangstelling tot gevolg hebben, Steenbok.

Charmant gedrag kan romantische belangstelling tot gevolg hebben, Steenbok.

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Charmant gedrag kan romantische belangstelling tot gevolg hebben, Steenbok.

Charmant gedrag kan romantische belangstelling tot gevolg hebben, Steenbok.

VANDAAG JARIG

Veel nadruk heeft de afgelopen jaren gelegen op intellectuele en communicatieve activiteiten en dat lijkt zo te blijven. In 2022 zul je zelfs nog een tandje moeten bijzetten. Dat is goed nieuws voor studenten die goed zullen presteren, maar ook voor docenten en schrijvers.

ZATERDAG JARIG

Jouw gezondheid lijkt goed, al zal er ook wel eens iets tegenvallen. Dat zal dan te wijten zijn aan planeten die elkaar in de weg zitten, maar dat gaat voorbij. Na half augustus kan er wat gedoe in de familie zijn, maar ook dat gaat voorbij. Zorg voor soepele spieren door veel te bewegen.

ZONDAG JARIG

Veel aandacht zal komend jaar uitgaan naar je lichaam, imago, gezondheid en werk. Wees attent op je fysiek kwetsbare punten, zoals je hart en borstkas, knieën en gebit. Voorkom stress met bijvoorbeeld yoga of pilates, zorg dat je genoeg calcium binnenkrijgt en zorg voor voldoende frisse lucht.

RAM

Communiceren wordt steeds belangrijker en dit is hét moment van het jaar om met vrienden contact te zoeken. Er kan zich een kans voordoen om je diensten aan te bieden voor een goede zaak. Vier feest, maar overdrijf het niet.

STIER

Banden met vrienden en naasten kunnen worden aangehaald als je een samenkomst hét feest van het jaar maakt. Hoewel een paar plannetjes het misschien niet halen, zal dat aan de viering niets af doen als je zelf vrolijk blijft.

TWEELINGEN

Er staan je heel wat genoegens te wachten. Er lijkt sprake van veranderingen, maar die zullen geen problemen geven. Sta open voor nieuwe ideeën en intrigerende leefstijlen die je horizon komend jaar kunnen verbreden.

KREEFT

De sfeer lijkt toegeeflijk. Als je je goede naam wilt beschermen is het zaak om over alles wat je doet goed na te denken en niet te overdrijven. Vrijgezellen kunnen een interessante en gepassioneerde nieuweling ontmoeten.

LEEUW

Wat de toekomst ook in petto heeft, dit jaar eindigt liefdevol en met affectie. Een onverwacht gebeuren kan doen denken aan een droom die uitkomt. Iemand kan je in verrukking brengen, maar blijf wel met de benen op de grond.

MAAGD

Een spontane wens kan resulteren in het schrappen van geplande activiteiten en tot iets geheel anders leiden. Zoals in een toneelstuk kunnen zich vreemde gebeurtenissen voltrekken die voor grote hilariteit kunnen zorgen.

WEEGSCHAAL

Positieve energie zal een ieder vertrouwen in de toekomst geven. Feestvieren kan vroeg beginnen als iedereen wil ontspannen en zich wil vermaken. Een spontane actie kan meer succes oogsten dan alles wat is voorbereid.

SCHORPIOEN

Aan vrienden zal het je niet ontbreken. Misschien kun je nog even op bezoek bij iemand die het moeilijk heeft, alleen al om de ander te laten weten dat je om hem of haar geeft en bereid bent naar diens verhaal te luisteren.

BOOGSCHUTTER

Zorg dat je er op je allerbest uitziet; trek iets bijzonders aan, zodat je geliefde er trots op zal zijn jou te vergezellen. Kleed je sexy en elegant als je nog vrijgezel bent, dan zal het je niet aan belangstelling ontbreken.

STEENBOK

Breng de dag zo rustig mogelijk door, zodat je volop energie hebt voor vanavond. Kleed je om indruk te maken; je hebt een reputatie hoog te houden. Charmant gedrag kan romantische belangstelling tot gevolg hebben.

WATERMAN

Contacten leggen zal eenvoudig zijn als je mensen positief benadert. Dat werkt als een magneet op gelijkgestemden. Maak een lijst van goede voornemens als het je ernst is bepaalde ambities in 2022 te realiseren.

VISSEN

Jouw vriendenkring zal groeien als je oprechte belangstelling toont. Mogelijk komt er een eind aan een romance, maar daar zul je niet rouwig om zijn als dat moment al langer dreigt. Er gaan nieuwe wegen voor je open.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.