Vrouw/Dagboek van een minnares
1625871682
Dagboek van een minnares

Deel 166: Zijn naaktfoto sprak boekdelen... ‛Mijn vriendje heeft zin in jou’

Door de vette knipoog die Javier aan me gaf, wist ik dat ik niet de hele nacht op de logeerkamer hoefde door te brengen en dus sloop ik toen in huis alles stil was naar de kamer van Javier.

De posters van raceauto’s hingen nog aan de muur en zijn bed was met veel fantasie een twijfelaar te noemen.

“Je hebt nog een echte jongenskamer,” giechelde ik.

“Ja, het is niet de bedoeling dat ik hier permanent blijf wonen,” antwoordde hij.

“Zodra ik iets beters heb gevonden, ben ik weg!”

Toverkunsten

Al snel ontdekte ik dat hij niet alleen heel creatief in de keuken was, maar ook in bed. “Ik ga je overal kussen,” zei hij en plantte een klein zoentje op mijn kruin. Vervolgens ging hij mijn hele gezicht af om steeds verder af te dwalen, zodat hij met zijn mond mijn hele lichaam verkende. Bij mijn lekkerste plekje aangekomen stopte hij en merkte ik dat hij ook met zijn tong toverkunsten kon verrichten.

Teleurgesteld

“Nu ik,” zei ik en gaf ook zijn hele lijf overal kusjes. Totdat ik bij zijn kruis aankwam en schrok. Want daar gebeurde… niets. Ik deed mijn uiterste best om hem tot leven te brengen, maar wat ik ook deed, er kwam geen enkel leven in. Uiteindelijk liet ik me teleurgesteld achterover vallen.

“Sorry,” mompelde hij. “Ik kan het gewoon niet met mijn moeder zo dichtbij. Ik ben elk moment bang dat ze binnenkomt. We doen het gauw over, goed?”

Hij draaide zich om en viel in slaap. Ik was helaas klaarwakker. Zijn bed was veel te smal voor twee personen. En moest ik nu morgenochtend met zijn moeder aan de ontbijttafel zitten? Ik merkte aan alles dat ze me niet goed genoeg vond voor haar zoon.

Ik sloop uit bed, liep naar de logeerkamer, pakte mijn spullen en verliet het huis. Ik had geen zin meer om hier een minuut langer blijven en verlangde naar mijn eigen bed. Hopelijk zou Javier dit begrijpen.

Oudejaarsavond

Hij belde de volgende ochtend meteen om zijn excuses aan te bieden. “Mijn moeder moet er gewoon even aan wennen dat ik een vriendin heb,” zei hij. “Sinds ze is gestopt met werken, is ze een beetje eenzaam. Misschien kunnen we beter bij jou slapen de volgende keer. Wat doe je op oudejaarsavond?” “Mijn vriendin Fleur geeft een feest met haar vriend,” antwoordde ik. “Die heb je ook ontmoet op mijn verjaardag. Ga je mee?”

Natuurlijk zei hij ja. En dus nam ik ook eindelijk tijdens een Oud- en Nieuwfeest een keer een partner mee. Eindelijk zou ik om 12 uur ook eens als eerste gekust worden door mijn geliefde!

Althans geliefde… dit soort woorden hadden we eigenlijk nog nooit uitgesproken. Daar werd het nu toch wel eens tijd voor.

Exclusief

“Wat hebben wij nu eigenlijk met elkaar,” vroeg ik voorzichtig toen ik me stond op te maken voor de spiegel vlak voordat we naar het feest van Fleur gingen.

“Ehm… we zijn ‘friends with benefits’? Is dat een goede term?”

“Dus we zijn niet exclusief?”

“Nou, ik zou het niet fijn vinden als je nu ook nog met andere mannen zou daten. En als je seks met anderen zou hebben, zou ik dat helemaal niet trekken.

Daar vind ik je toch te leuk voor.”

Ik glimlachte nerveus. Een paar dagen geleden had ik nog met Mark staan vrijen in het toilet. En heel binnenkort zou ik voor een datingprogramma een weekend weg gaan. Als ik dat aan Javier zou vertellen, zou ik alles kapot maken, dat wist ik zeker. Maar onder het weekend kwam ik niet uit en mijn minnaar… Tja, wellicht moest ik daar toch maar een einde aan maken. Maar dat had geen haast. Die zat nu toch met zijn gezin onder de kerstboom te cocoonen.

“We hebben nog niet eens seks gehad,” zei ik tegen Javier.

Die keek op zijn horloge. “Ik wil je uitgebreid beminnen, maar als ik dat nu doe, komen we te laat. Dat vind ik niet leuk voor Fleur. Vannacht maak ik alles goed, dat beloof ik.” En toen gaf hij me weer zo’n veelbelovende zoen waar mijn knieën van knikten.

Feest

Op het feest van Fleur stond iedereen te popelen om Javier te leren kennen. De meeste vrienden wisten wel dat ik een relatie met een getrouwde man had, dus die waren blij dat ik nu eens met iemand kwam aanzetten die single was.

“Hij is écht leuk,” zei Fleur in de keuken. “Het is dat hij alleen maar oog voor jou heeft, anders wist ik het wel.”

“En Sander dan?”

“Ik denk niet dat Sander en ik nog lang samen zijn. We maken alleen maar ruzie. Hij wordt in elk geval niet de vader van mijn kinderen.”

Ik zweeg geschokt. Sander en Fleur waren al sinds de middelbare school bij elkaar. Ik vond het echt heel erg voor Fleur dat het zo slecht tussen hen ging.

Uiteindelijk lagen we pas om half 5 ’s nachts in bed.

“Ik heb genoten, zei ik tegen Javier. “En je bent de allerbeste zoener van de hele wereld. Ik liet mijn handen over zijn buik dwalen. “Ik ben heel benieuwd wat je nog meer kunt.”

Javier pakte mijn handen vast. “Het spijt me liefje, vannacht kan ik helemaal niks meer, vrees ik. Ik heb veel te veel gedronken.”

Geen actie

Ik tilde het dekbed op. Er was inderdaad geen enkele actie te bekennen. Hopelijk ging het morgen beter, anders zou ik nog gaan denken dat hij me niet aantrekkelijk vond.

En toen piepte mijn telefoon.

“Wie appt er nog zo laat?”

“Geen idee,” zei ik. “Vast iemand die dronken is.”

Maar ik wist natuurlijk precies wie het was. Ik durfde alleen pas te kijken toen Javier sliep. Alsof Mark wist wat er tussen mij en Javier speelde, stuurde hij me een foto van zijn penis. En díe stond wel stijf rechtop.

‘Ik heb zin in 2019,’ stond erbij. ‘En mijn vriendje heeft zin in jou. Wanneer kom je weer met hem spelen?!’

ALS EERSTE EEN SEINTJE ALS ER EEN NIEUWE AFLEVERING VAN DAGBOEK VAN EEN MINNARES ONLINE STAAT?

Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten

Stuur de tekst ‘dagboek aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe aflevering. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ‘dagboek uit’ naar hetzelfde nummer

Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.