Vrouw/Horoscopen
1636078829
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 4 november - Dit sterrenbeeld moet rekening houden met tegenspoed

Onverwachte hindernissen kunnen je ophouden en zullen jouw zenuwen op de proef tellen, Schorpioen!

Onverwachte hindernissen kunnen je ophouden en zullen jouw zenuwen op de proef tellen, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Onverwachte hindernissen kunnen je ophouden en zullen jouw zenuwen op de proef tellen, Schorpioen!

Onverwachte hindernissen kunnen je ophouden en zullen jouw zenuwen op de proef tellen, Schorpioen!

VANDAAG JARIG

Zorg dat jouw lichaam sterk en gezond is door met name de doorbloeding van de spieren te stimuleren. Een stevige fysieke training is goed, maar relateer dat wel aan jouw leeftijd en leefwijze. Je hoeft geen bodybuilder te zijn, maar slappe spieren verzwakken het skelet en brengen je uit balans.

RAM

Gebrek aan contanten kan je ervan weerhouden iets te kopen wat je wilt hebben, maar als je nadenkt kom je tot de overtuiging dat je eigenlijk alles hebt. Maak werk van jezelf, maar overdrijf niet; persoonlijkheid zegt meer dan make-up.

STIER

Er kan ruzie ontstaan als jouw partner en jij met hetzelfde bezig zijn. Doe een stapje opzij en geef de ander meer ruimte. Vrijgezellen kunnen op een feestje een leuk iemand ontmoeten en het spontane magnetisme kan wederzijds zijn.

TWEELINGEN

Een opdracht die er veelbelovend uitzag kan tegenvallen. Zit er niet mee; er is iets leukers onderweg. Let op jouw woorden en uitstraling; de indruk die je maakt kan doorslaggevend zijn. Breng een gezondheidsprobleem tot stilstand.

KREEFT

De kosmos verdiept zich in jouw relatie. Een prima dag om intimiteiten uit te wisselen. Bespreek doelstellingen en waar een compromis nodig is om alle drie (jouw partner, jij en de relatie) gelukkig te maken. Benader jouw baas over een promotie.

LEEUW

Werk vanochtend liefst alleen. Een tijdrovend project eist veel concentratie. Neem de adviezen van anderen met een korrel zout; zij hebben slechts het beste met zichzelf voor. Laat je door niemand negatief beïnvloeden.

MAAGD

Je zult op de een of andere manier stoom willen afblazen. Neem de tijd om het leven vanuit diverse hoeken te bekijken. Je kunt niet genieten als je vastzit in een keurslijf. Laat je niet op de kast jagen door een ongevoelige opmerking.

WEEGCHAAL

Als iemand de laatste tijd opvallend meegaand is zal er wel sprake zijn van bijbedoelingen. Pas op dat je niet gemanipuleerd wordt; een beetje scepsis kan geen kwaad. Houd het hoofd helder en deel jouw tijd goed in.

SCHORPIOEN

Onverwachte hindernissen kunnen je ophouden en zullen jouw zenuwen op de proef tellen. Gehuwden kunnen zich verbazen over een verandering van gedachten van hun wederhelft. De ander heeft kennelijk toch geluisterd.

BOOGSCHUTTER

Je zult teleurgesteld zijn als je niet de erkenning of lof krijgt voor jouw prestaties. Je zou jezelf echter belachelijk maken als jij je niet weet te beheersen. Geef jezelf dat schouderklopje dan maar en raak vooral niet in een dip.

STEENBOK

Zorg ervoor dat jouw financiële belangen goed worden behartigd. Je kunt ontdekken dat iemand een subtiel spelletje met je speelt. Ga niet akkoord met een compromis waaraan je twijfelt. Stel vragen en stel ze desnoods nog eens.

WATERMAN

Het vinden van goed en betrouwbaar personeel valt niet mee, maar zet liever nog een advertentie dan genoegen te nemen met tweede keus. In jouw privéleven kan het erop lijken dat naasten je niet willen begrijpen. Blijf toch optimistisch.

VISSEN

Reizen en werk kunnen vandaag botsen. Houd rekening met tegenspoed. Uitstel of afstel kan jouw beste optie zijn. Heb je geen keus, blijf dan in elk geval bereikbaar. Blijf kalm als iemand probeert jouw duimschroeven aan te draaien.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.