Vrouw/In het nieuws
163694547
In het nieuws

In het nieuws

Warmetruiendag... ’Ik houd van aparte truien, vandaar dat ik deze heb gekocht’

Joke (L) en Desiree (R)

Joke (L) en Desiree (R)

Het is vandaag Warmetruiendag, een initiatief dat oproept om de verwarming lager te zetten en een trui aan te trekken als je het koud hebt. VROUW vroeg vrouwen op straat om hun warme trui te showen.

Joke (L) en Desiree (R)

Joke (L) en Desiree (R)

Joke Maasbach (81):

„Ik vond dit wel een leuke trui voor zo’n oud wijf als ik! Hij is niet zo saai, maar past door de grijze kleur wel overal bij. En hij is zo gezellig met de hartjes.”

Desiree Slingerland (50):

„Ik heb deze trui gekocht omdat ik de glitters zo leuk vind. En hij zit ook nog lekker. Naar mijn werk draag ik vaak wat nettere kleding, maar voor een dagje winkelen vind ik een trui met een broek helemaal prima.”

Lisbeth Goolarts (50):

„Deze trui is mooi, zacht en heeft een leuk accentje onderaan. Ik houd niet zo van te dikke truien, daarom is deze precies goed. Je kan er goed in werken, zonder het veel te warm te krijgen.”

Coby van Kessel (58):

„Ik houd van aparte truien, vandaar dat ik deze heb gekocht. Ik vond het kant aan de onderkant en mouwen zo mooi. Hij is ook heel handig, want door de col hoef ik geen sjaal te dragen. Ik kan hem zelfs over mijn hoofd doen, dus een muts of pet heb ik ook niet nodig. Eigenlijk is dit mijn ideale trui.”

Lana Torberg (30):

„Eigenlijk is deze trui al heel oud, maar hij zit gewoon erg lekker. Ik heb hem destijds zowel in olijfgroen als in het rood gekocht. Maar mijn ideale truien zijn wel de schaapsherders-truien. Van die witte, grote. In Schotland sprayen ze de truien zelfs in, waardoor ze tegen water kunnen en je er de hele dag in kan lopen. Ideaal lijkt mij dat!”

Nel Mertens (21):

„Ik draag vaak onopvallende truien, want rustige kleuren kun je goed combineren. En ik vind grote, oversized truien gewoon heel leuk.”

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.