Vrouw/Horoscopen
1645190223
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 22 maart - Stier, ga niet over lijken!

Kansen nemen toe dankzij de contacten die je hebt gelegd, Ram!

Kansen nemen toe dankzij de contacten die je hebt gelegd, Ram!

Wil jij weten wat er vandaag voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Kansen nemen toe dankzij de contacten die je hebt gelegd, Ram!

Kansen nemen toe dankzij de contacten die je hebt gelegd, Ram!

VANDAAG JARIG

Astrologisch gezien waren de afgelopen jaren minder florissant, maar komend levensjaar belooft meer arbeidsvreugde. Saturnus en Jupiter die het op jou hadden voorzien hebben zich teruggetrokken, waardoor je gezonder en energieker zult zijn, met geluk en succes als logisch gevolg.

RAM

Breng positieve veranderingen aan en let op details. De informatie waarop je wacht kan via een onverwachte bron vrijkomen. Kansen nemen toe dankzij de contacten die je hebt gelegd. Waaraan je nu begint, zal profitabel blijken.

STIER

Je bent niet te houden als je iets in je hoofd hebt, maar ga niet over lijken. Je bent de eerste in lijn voor een aantrekkelijke vacature als je tijdelijke verantwoordelijkheden goed uitvoert. Dik je prestaties niet aan; laat anderen dat doen.

TWEELINGEN

Streef naar verdere ontwikkeling; weinig geeft zoveel voldoening. Doe tijdens een cursus niet alsof je alles al weet. Er is zelden een weg naar een doel zonder tijd en geduld. Door een bekentenis gaan je ogen open.

KREEFT

Reserveer een uurtje voor jezelf om te ontspannen als je met stress te maken krijgt. Het gevoel dat je iets vergeet kan de stress nog doen toenemen. Haast je niet als je laat bent en tracht geen tijd in te halen. Met kalmte maak je indruk.

LEEUW

Je moet je misschien meer inspannen om een partnerschap op de rails te houden; de ander kan zich tekortgedaan voelen of buitengesloten. Doe meer samen. Durf filosofische onderwerpen aan te snijden met andersdenkenden.

MAAGD

Werk liever met anderen samen dan alleen. Gebundelde energie kan mooie ideeën opleveren. Je intuïtie krijgt steun en zal bevestigd worden. Houd rekening met een plotselinge verandering die je aangenaam kan verrassen.

WEEGSCHAAL

Er dreigt ruzie als je ondoordacht bezig bent geweest. Als je uit bent op eigen gewin zullen mensen je links laten liggen of zelfs tegenwerken. Ga de confrontatie aan met iemand die achter je rug over je praat. Neem een besluit.

SCHORPIOEN

Het kan een leuke dag worden, met een vriendin die onverwacht langskomt of door een gezellige invitatie. Studenten die tegen een tentamen aan zitten kunnen waardevolle informatie verzamelen en zullen over een vlotte pen beschikken.

BOOGSCHUTTER

Ga de deur uit en bezoek een klant of leverancier. Voer geanimeerde gesprekken en pik ondertussen wetenswaardigheden op. Pas wel op dat je niet impulsief het verkeerde zegt. Controleer feiten voor je iets belooft.

STEENBOK

Het leven ziet er zonnig uit, vooral de relatie met kinderen wordt begunstigd; vergezel ze tijdens een uitje of sportbeoefening. Ga babysitten of neem de kinderen van vrienden mee naar een speeltuin als je zelf geen kinderen hebt.

WATERMAN

Er kan veel veranderen en je moet goed opletten. Laat zien wat je al in je prille jeugd hebt geleerd; dat je karaktervast bent en op eigen benen kunt staan. Gebruik overtuigingskracht als je iets wilt bereiken, maar blijf wel aardig.

VISSEN

Een verandering kan een ondoordachte reactie aan jouw kant uitlokken en je zult tijd nodig hebben om dat te corrigeren of om excuus aan te bieden. De positieve kant is dat je geld kunt besparen. Stel niet te veel vragen en ga recht door zee.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.

POPULAIRE VIDEO'S

Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo
Veilig betalen
14 dagen bedenktijd
webshop logo