Vrouw/Seks & Relaties
1655523526
Seks & Relaties

Opgebiecht

’Ik heb spijt van ons swingavontuur’

Lezeres biecht op: „We waren eraan toe om een stapje verder te gaan.”

Lezeres biecht op: „We waren eraan toe om een stapje verder te gaan.”

In de rubriek ’Opgebiecht’ kunnen VROUW-lezeressen anoniem hun verhaal delen. Deze lezeres vertelt dat ze spijt heeft dat zij en haar man zijn wezen swingen.

Lezeres biecht op: „We waren eraan toe om een stapje verder te gaan.”

Lezeres biecht op: „We waren eraan toe om een stapje verder te gaan.”

„Ruim twee jaar geleden (ver voor de coronatijd) wilden mijn man en ik ons seksleven een beetje pittiger maken. In de veertien jaar die we samen zijn, hebben we wel vaker wat geëxperimenteerd. Zo zijn we ooit weleens samen naar een parenclub geweest, maar daar hebben we het uiteindelijk alleen met elkaar gedaan terwijl anderen toekeken. Inmiddels waren we eraan toe om wel dat stapje verder te gaan, maar dan liever in een privésituatie en niet in een club.

We hadden ontzettend veel lol, zaten samen voor de computer te giechelen als twee stoute kinderen, terwijl we ons inschreven bij een website voor swingers. Maar als ik toen had geweten wat ik nu weet, had ik het nooit gedaan.

Gewoontjes

Mijn man had voorgesteld dat ik het stel voor onze eerste ’swing-ervaring’ mocht uitzoeken, zodat ik me er helemaal comfortabel bij zou voelen. Ik scrolde door de online profielen en vond uiteindelijk een stel van wie ik dacht dat ze bij ons zouden passen. Om heel eerlijk te zijn: ik vond de man een lekker ding, maar de vrouw was nogal gewoontjes. Absoluut niet lelijk, maar wel een beetje een grijs muisje. Zeker niet het type waarvoor mijn man warmloopt. Het klinkt een beetje gemeen, maar ergens vond ik dat wel zo prettig.

Gelukkig zagen zij ons ook zitten en al snel planden we een ontmoeting. We zouden samen gaan eten en als er een klik was, werd de avond voortgezet in een nabijgelegen hotel.

De niet zo grijze muis

En het klikte, inderdaad. Het was zelfs ontzettend gezellig, al bleek de vrouw van het koppel inderdaad nogal timide. Althans, dat dacht ik. Ik werd onaangenaam verrast toen ze zich uitkleedde: in haar lingerie was er van het grijze muisje niet veel meer over. De Muis had een geweldig lichaam – veel beter dan op de foto – en bleek ook nog eens leniger dan een veelvoudig turnkampioene.

Ik kon zelf amper genieten van mijn seksuele ervaring met haar man, want ik werd volslagen weggeblazen door het geweld dat zich in het bed naast ons afspeelde. Ik kon niet anders dan toekijken hoe ze mijn man volkomen gek maakte, zijn geschreeuw en gekreun galmen nog steeds na in mijn oren.

Mijn man verbrak zelfs zijn belofte dat hij geen orgasme met een ander zou hebben (daar heeft hij achteraf uitvoerig zijn excuses voor aangeboden). Hij werd ’erdoor overvallen’, zei hij. Hij probeerde nog uit te leggen waarom, maar ik snoerde hem de mond zodra hij over de ’loeistrakke kegelspieren’ van De Muis, zoals ik haar in mijn hoofd noem, begon. Dat maakte het alleen maar erger!

Onzeker

Sindsdien kan ik die nacht niet meer uit mijn gedachten krijgen. Het swingen heeft er niet voor gezorgd dat onze relatie een oppepper kreeg, maar dat ik ontzettend onzeker ben geworden in bed en mijn man soms zelfs in zijn gezicht wil slaan zodra hij weer eens excuses probeert te maken.

De weinige vriendinnen die ik hierover in vertrouwen heb genomen, zeggen dat ik oneerlijk ben, maar ik weet niet hoe ik ooit nog kan ontsnappen uit die obsessieve gedachtenspiraal. Ik ben bang dat ik een vreselijke fout hebt gemaakt, en zou er inmiddels alles voor over hebben om ons zouteloze maar best fijne, vertrouwde seksleven weer terug te hebben.”

De rubriek Opgebiecht is gebaseerd op waargebeurde verhalen.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.