Vrouw/Praat Mee
165653038
Praat Mee

'Het ESF hoeft toch niet per se door een BN'er te worden gepresenteerd?'

Duncan tussen de vier presentatoren

Duncan tussen de vier presentatoren

Sinds Nederland zaterdag - voor de 5de keer in de geschiedenis - het Eurovisiesongfestival won, buitelen de BN'ers over elkaar heen. Maar het ESF hoeft toch niet per se door een BN'er te worden gepresenteerd? Een onbekende(re) beschikt toch ook over talenten? Dat heeft de tot vijf jaar terug onbekende Duncan zaterdagnacht wel bewezen. Dus... wie o wie gaat in 2020 het ESF presenteren?

Duncan tussen de vier presentatoren

Duncan tussen de vier presentatoren

Vier keer eerder vond het ESF plaats in Nederland - in '58 in Hilversum, in '70 in Amsterdam en in '76 en '80 in Den Haag - dus die discussie is eerder gevoerd. In 1958 was de gelukkige Hannie Lips, in 1970 Willy Dobbe, in 1976 voormalig ESF-winnares Corry Brokken en in 1980 Marlous Fluitsma.

Tatoeage

Maar ja, aan wie is die eer in 2020? En wordt het dit keer misschien een man, een duo, trio of - zoals dit jaar - een kwartet? Feit is dat een aantal zichzelf al heeft aangeboden waaronder onze eh enthousiaste douze points-gever Emma Wortelboer (22), die inmiddels al behoorlijk onder vuur heeft gelegen.

Emma wilde zo graag dat zij al in oktober was gestart met de actie #EMMAdouzepoints. En toen Waylon aangaf niet geïnteresseerd te zijn, mocht Emma tot haar grote geluk de ereklus inderdaad klaren. De presentatrice, die samen met Waylon Ding-a-dong liet tatoeëren op haar arm, maakte zaterdag De Punten bekend vanuit Hilversum.

Praat mee

Is het anders een idee om ook voor de presentator(en) een voorronde te organiseren? Altijd weer die bekende namen... Winnaar Duncan zelf was toch ook niet al bijzonder bekend? En dat heeft ons geen windeieren gelegd... Wat vind jij? En heb jij al een naam/namen in gedachten? Praat mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.