Nieuws/Vrouw
1659450050
Vrouw

Blog Robert en Ingrid: 'Vervelend dat Ingrid geen rauwkost meer kan eten'

Robert en Ingrid zijn één van de drie stellen die we volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun laatste blog schrijven zij over de laatste week van de challenge.

"Onze laatste blog, het voelt toch een beetje raar. Geen idee wie ‘ons leest’, maar het is de afgelopen weken zeker de denkbeeldige stok geweest (die van achter de deur) om onze voortgang met jou te delen.

Terugblik

Wanneer we terugkijken op de afgelopen twaalf weken, dan mogen we concluderen dat we heel bewust bezig zijn geweest om onze levensstijl aan te passen. We kenden ups en downs, hoewel de downs best meevallen. Het vervelendste is toch wel dat Ingrid geen rauwkost/sla meer kan eten. Dan krijgt ze namelijk een allergische reactie.

Ons grote zondigmoment zien we zeker niet als dieptepunt. We hebben genoten. Maar ook van de nieuw ontdekte, gezonde gerechten smullen we elke keer weer.

Hoogtepunt

Het mooiste hoogtepunt is toch wel ons lichaam! Zien, voelen en ervaren dat ons lichaam slanker wordt en strakkere vormen aan neemt. We ogen veel energieker. We worden vrolijk van de mooie complimenten die we mogen ontvangen.

Een dieptepunt? Dat is onze kledingkast... Afgelopen Paasweekend onze kleding uitgezocht; er blijft niet veel over. Ook de overgebleven kledingstukken zullen komende tijd verdwijnen, omdat ze ook al aan de wijde kant zijn. Echt een verbluffend resultaat in elf weken!

Dure grap

Het wordt overigens wel een dure grap, om voor twee personen een geheel nieuwe garderobe te moeten aanschaffen. En we houden niet eens van winkelen.

De nieuwe garderobe stellen we sowieso nog even uit, want we zijn nog niet klaar. De challenge is dan wel afgelopen, onze nieuwe levensstijl natuurlijk niet. Die hebben we voor de rest van ons leven! We vallen nog steeds af en we hebben onszelf nu een doel gesteld tot aan de zomer.

Vetpercentage

We hebben ieder een gewicht in gedachten wat we willen bereiken, hoewel gewicht alleen ook niet alles zegt. Op de sportschool blijven we regelmatig wegen. Het werkt erg motiverend om te zien dat je vetpercentage telkens lager wordt, je spiermassa toeneemt en je totale gezondheid verbetert.

Deze week hebben we weer een gezondheidscheck gehad in het cardiologiecentrum bij dr. Hofstra. Nieuwsgierig naar onze resultaten? Deze lees je binnenkort in het vrouwmagazine.

Dankwoord

In deze laatste blog nogmaals veel dank aan dr. Hofstra en Kimberley, dat wij de kans hebben gekregen om met deze challenge mee te doen. We hebben er bewustheid, gezondheid en fitheid mee gewonnen en nu we op een punt zijn gekomen dat we het weer ‘alleen’ moeten doen, laten we dit, hopelijk, ook niet meer los!"

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.