Nieuws/Vrouw
1674398286
Vrouw

Blog Martin en Petra Op weg naar een nieuwe leefstijl

Martin en Petra behoren tot één van de drie stellen die wij volgen tijdens de Lekker in je vel-challenge. In hun eerste blog schrijven zij over hun ongekende motivatie nu de kilo’s er al afvliegen!

Verrast

Wat waren wij verbaasd toen we werden uitgekozen als stel! Wauw, wat een kans.

We werden al snel getest door het team van dr. Hofstra in Cardiologie Centrum Utrecht en de uitslagen waren gelukkig niet heel verontrustend. Wel lieten ze zien dat het zo niet langer kon. Er moest iets gebeuren. En gelukkig zijn wij gemotiveerder dan ooit.

Geduld

De periode tussen de test en de uiteindelijke aftrap van de challenge leek eeuwen te duren. We waren al zo enthousiast en konden niet wachten te beginnen. Gelukkig hebben we veel contact met de andere stellen (lees: vooral de dames onderling). We hebben elkaar in die tussentijd echt al beter leren kennen.

Afkicken

En toen werd het toch acht januari. Wij waren er helemaal klaar voor. We hadden het boek al in ons bezit en konden zo van start. Het eten gaat ons tot nu toe makkelijk af, al zijn we de eerste dagen wel wat duizelig geweest. Logisch, wanneer je aan het afkicken bent van koolhydraten en suikers.

Eerste kilo’s

Weidevennesports in Purmerend begeleidt ons in het traject. We zijn al een eerste keer geweest en hebben toen veel informatie gekregen. Zo zijn we gemeten en gewogen… en wat denken jullie: er is al drie kilo af! Dat is natuurlijk een geweldig begin en super voor de motivatie.

Conclusie

De eerste dagen zijn goed gegaan en - ondanks de duizeligheid in het begin - hebben we geen dipjes gehad. We zijn heel positief over onze nieuwe lifestyle en het gewichtsverlies. Op naar week twee!

Groetjes Martin en Petra

Doe gratis mee aan de challenge

Op 8 januari zijn we van start gegaan met de Lekker in je vel-challenge, maar meedoen kan nog steeds! Wil jij ook fitter en gezonder worden in 2016? Klik dan hier om je gratis in te schrijven!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.