Vrouw/Opgebiecht
1680054293
Opgebiecht

'Als afscheidscadeau kreeg ik 2 soa's'

In de rubriek Opgebiecht kun je anoniem je verhaal delen. Dit keer vertelt een lezeres over haar relatie met een biseksuele man. "Als we goede afspraken maakten over het hebben van veilige seks, dan zou het vast geen probleem zijn. Dacht ik..."

"Mark* en ik ontmoetten elkaar via een datingsite. Hij was 48 jaar en zag er nog altijd erg goed en aantrekkelijk uit. Daarnaast kwam hij beschaafd en rustig over. Op onze eerste date gingen we gezellig lunchen en koffie drinken.

Biseksueel

Al tijdens die eerste date deelde Mark een groot geheim met mij. Hij was biseksueel en wilde dat niet voor mij achterhouden. Nadat we elkaars liefdesgeschiedenis en interesses hadden besproken, was het duidelijk dat we een klik hadden.

Door die klik verdween het feit dat hij bi was bij mij naar de achtergrond. Ik ben redelijk open-minded en vond het eigenlijk niet zo’n probleem dat hij ook seksueel contact had met mannen. Als we goede afspraken maakten over het hebben van veilige seks, dan zou het vast geen probleem zijn. Dacht ik...

Betaalde seks

Maar niet veel later begon Mark mijn seksuele grenzen op te zoeken. SM-sessies, trio's met mannen, hem bevredigen met de grootste dildo’s; ik was zo verliefd dat ik vrijwel alles deed en toeliet. Onder invloed van drugs hadden we ook vaak betaalde seks met andere biseksuele mannen.

In het begin vond ik al die nieuwe dingen best leuk en spannend. Maar na een half jaar wilde ik meer dan dan alleen een seksrelatie; ik wilde kennismaken met zijn familie en vrienden, ik wilde een 'echte' relatie.

Voogdijzaak

Daarin kreeg ik maar half mijn zin. Met zijn beste vrienden had ik meteen leuk contact, maar een kennismaking met zijn dochters en familie bleef hij afhouden. Hij en zijn ex-vrouw zaten middenin een ingewikkelde voogdijzaak en ik denk dat hij daarom erg voorzichtig was.

Hij was gek op zijn dochters en wilde niets liever dan ze bij hem houden. Op een gegeven moment bracht hij die droom zelf in gevaar toen zijn dochters drugs in zijn huis vonden. Van die situatie ben ik enorm geschrokken. Ik wist natuurlijk al dat hij drugs gebruikte, maar ik begreep niet hoe hij zo slordig had kunnen zijn.

Leugen

Een half jaar later betrapten ze hem opnieuw. Zonder erbij na te denken, schoof Mark de schuld op mij af. Maar ik had er niets mee te maken! Toch besloot ik, omdat ik niet wilde dat hij zijn dochters zou kwijtraken, het toneelstukje mee te spelen.

Een paar weken na die leugen vertelde Mark mij dat hij seks had gehad met een koppel en een transgender. Op dat moment was de maat voor mij - na twee jaar - vol. Het drong eindelijk tot mij door dat wij nooit een gezonde relatie zouden krijgen, dat hij mij nooit bij zijn familie zou introduceren. Daarvoor was ik een te groot onderdeel van zijn dubbelleven geworden.

Soa's

Daarnaast begon ik te twijfelen aan zijn dubbele geaardheid. Was hij niet gewoon homoseksueel? Hij kon namelijk niet zonder veelvuldig contact met mannen. Op dat moment besloot de relatie te beëindigen. Als afscheidscadeautje kreeg ik twee soa’s.

Voor de rest van mijn leven zal ik me blijven schamen voor deze relatie; ik ben veel te ver over mijn grenzen gegaan, ik had heel veel gewoon niet moeten toelaten. Ik heb er dan ook tot op de dag van vandaag met niemand over gesproken.

We zijn nu een tijdje verder, maar ik ben nog steeds single. En ik denk dat ik dat misschien maar blijf ook. Want dankzij Mark ben ik erachter gekomen hoeveel mannen een dubbelleven leiden en ik denk niet dat ik er ooit nog een kan vertrouwen."

*Niet zijn echte naam.

Jij op VROUW

Wil jij ook iets opbiechten?

Vertel het ons dan hier...

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.