Nieuws/Vrouw
1680525246
Vrouw

Kim (33): Ik heb alles geprobeerd om Muck (4 weken) weer bij te krijgen

Kim Kötter (33) kreeg recent de schrik van haar leven; het 4 weken jonge zoontje van de presentatrice en zanger Jaap Reesema (31) werd getroffen door een A.L.T.E. (Apparent Life Threatening Event). Op Facebook schreef Kim vandaag het echte verhaal. "Aangezien er van alles over Muck wordt geschreven of verteld (en daarna meningen worden gegeven over opvoeding en waardoor het komt)."

"Muck is inderdaad al een paar dagen met spoed opgenomen in het ziekenhuis (en ik dus ook). Muck heeft ons enorm laten schrikken met een A.L.T.E. Het was het engste wat ik ooit heb meegemaakt. Het komt er in het kort op neer dat het lijkt dat je baby niet meer leeft (blauw, slap, geen adem, ogen open, schuim om zijn mondje) en dit duurde in ons geval 7 minuten."

"Jaap was aan het werk aan de andere kant van Nederland en ik was alleen met Muck. Het was midden in de nacht. Uiteraard heb ik alles geprobeerd om Muck weer bij te krijgen. Ik ben 112 en met name onze buren enorm dankbaar dat ze mij zo hebben bijgestaan. Dit kan iedere baby tot 3 maanden overkomen, gelukkig komt het niet zo vaak voor. Dit wens je geen enkele ouder toe. Goddank is alles goedgekomen, geen blijvende schade en Muck is net van de monitoring af. We mogen zelfs vanmiddag naar huis. Hopelijk is dit eenmalig."

JIJ OP VROUW.NL

Met het zoontje van Kim en Jaap gaat het gelukkig weer de goede kant op. Ben jij moeder en heb jij, net als Kim, ook weleens zo'n vreselijk angstig moment meegemaakt? En wil je dat met ons delen?

LAAT DAN HIER JOUW GEGEVENS EN VERHAAL ACHTER!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.