Vrouw/Horoscopen
1687854447
Horoscopen

Horoscopen

Daghoroscoop 14 november - Reserveer tijd voor je liefdesleven, Maagd!

Bemoei je niet met de belangen van anderen, Schorpioen!

Bemoei je niet met de belangen van anderen, Schorpioen!

Wil jij weten wat er vandaag voor jou in de sterren geschreven staat? Lees hier jouw daghoroscoop!

Bemoei je niet met de belangen van anderen, Schorpioen!

Bemoei je niet met de belangen van anderen, Schorpioen!

VANDAAG JARIG

In je carrière vallen geen ingrijpende veranderingen te verwachten; zie dat maar als een gunstig teken. De Zon die op jouw loopbaan is gericht, verandert komend jaar twee keer van richting, op 20/4 en 14/10 en dat kan nieuwe kansen met zich meebrengen. Er lijkt sprake van een paar romances.

RAM

Een prima dag voor zaken en carrière. Je kunt je omzet zien stijgen als je in de levensmiddelenindustrie werkt. Academici kunnen gelauwerd worden voor een onderzoek. Let op wat je eet en drinkt; mijd calorierijk voedsel.

STIER

Er wacht je een schok als je gewend bent dat iedereen het altijd met je eens is. Er zijn mensen die hun mening met hand en tand zullen verdedigen. Ook kunnen ze persoonlijk iets tegen je hebben en hun best doen je te laten struikelen.

TWEELINGEN

Hoewel je in het weekend slaap tekort kan zijn gekomen, zul je alert en energiek zijn. Dat komt goed uit want anderen rekenen op je. Keer conflicten, jaloezie en onbevredigende relaties de rug toe en richt je op het leven zelf.

KREEFT

Als je iemand geld hebt geleend en diegene kan het niet terugbetalen zul je moeten afwegen wat belangrijker is: het geld of de vriendschap. Maar het kan ook andersom zijn. Ga in dat geval geen nieuwe schulden aan en betaal geleidelijk af.

LEEUW

Bedenk wat je motiveert; door verwachtingen bij te stellen zullen anderen je serieuzer nemen. Kies prioriteiten, dan kan je dag niet stuk. Laat je creditcard thuis als je gaat shoppen; je bent geneigd te veel uit te geven.

MAAGD

Je kunt uitgebreidere verantwoordelijkheden toegeschoven krijgen. Om een partnerschap in stand te houden, zul je extra moeten aanpoten. Neem het heft in handen en doe wat je goeddunkt. Reserveer ook tijd voor je liefdesleven.

WEEGSCHAAL

Bewaak je gezondheid. Als je de kaars aan twee kanten brandt, ben je een makkelijke prooi voor ziekten. Iemand die je via je werk kent, kan je een financieel voorstel doen dat bizar klinkt, maar nader onderzoek rechtvaardigt.

SCHORPIOEN

Hoe goed je bedoelingen ook mogen zijn, bemoei je niet met de belangen van anderen. Het kan onmogelijk blijken om je privéleven af te stemmen op professionele verplichtingen. Verkwansel je principes niet.

BOOGSCHUTTER

Zorg ervoor dat je er tiptop uitziet. Als je het weekend voldoende rust hebt gehad, zul je nu toe zijn aan een verzetje. Een verandering op de werkvloer kan je even storen, maar niet lang. Probeer diplomatiek te blijven.

STEENBOK

Sla geen acht op mensen die kritiek hebben op jouw manier van leven. Je hebt de vrijheid te leven zoals jij wilt. Begin meteen als er een stapel werk op je ligt te wachten; als je nu tijd verspilt heb je daar morgen spijt van.

WATERMAN

Houd rekening met de toenemende kosten en wensen van opgroeiende kinderen; verwen ze niet te veel. Een gesprek met een naaste kan meer onthullen dan je wil weten. Zakenmensen boeken succes. Blijf in jezelf geloven.

VISSEN

Laat je niet ontmoedigen door een kleine tegenslag. Je zult uiteindelijk toch scoren. Probeer een aanvaring te vermijden met iemand van wie je min of meer afhankelijk bent. Strijk geschillen zo snel mogelijk glad.

Als eerste een seintje als er een nieuwe daghoroscoop online staat? Meld je dan aan voor onze exclusieve WhatsApp-dienst:

Zet het nummer 06-13651435 in je contacten.

Stuur de tekst ’daghoroscoop aan’ via WhatsApp naar bovenstaand nummer.

NB: je ontvangt geen bevestiging van je aanmelding.

Vanaf nu word je als eerste op de hoogte gesteld van de publicatie van een nieuwe daghoroscoop. Snel en gemakkelijk via WhatsApp!

Afmelden? App ’daghoroscoop uit’ naar hetzelfde nummer. Meer weten over deze WhatsApp-dienst? Klik hier!

Meer VROUW

Wil je niets van VROUW missen? Speciaal voor de trouwste lezeressen versturen we elke dag een mail met al onze dagelijkse hoogtepunten. Abonneer je hier.

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.