Vrouw/Praat Mee
1701863576
Praat Mee

‛Houd je zure reacties voor je als iemand snel gaat trouwen’

Anna Nooshin gaat trouwen! De bekende influencer liet via Instagram weten op het tropische eiland Mauritius ten huwelijk te zijn gevraagd door haar geliefde Nassim Zeta, met wie ze sinds december samen is.

En hoewel het gelukkige stel aan alle kanten wordt gefeliciteerd, wemelt het op social media ook van de zure reacties. Veel mensen vinden een relatie van vijf maanden veel te kort om zo’n grote stap te nemen en hebben medelijden met haar ex Danny Roumimper met wie ze dertien jaar samen was. “Ze lijkt Sylvie Meis wel,” schrijft iemand op Facebook. “Nou, dat wordt dus weer een scheiding,” zegt een ander.

Gelukkig

Ik erger me daar dus echt enorm aan. Toen ik mijn huidige echtgenoot leerde kennen, stonden we dezelfde avond al te zoenen en hadden we binnen drie dagen een relatie. Na zes maanden woonden we samen en na vijf jaar hadden we een kind.

Inmiddels zijn we 22 jaar getrouwd en nog steeds dolblij met elkaar. Ik bedoel: als het goed voelt, voelt het goed en het is niet aan andere mensen om hierover te oordelen. Dus: Anna en Nassim, van harte gefeliciteerd en ik hoop dat jullie ook heel gelukkig worden samen!

Praat mee

Wat vind jij? Is een huwelijksaanzoek na vijf maanden te vroeg of kun je na zo’n korte tijd best zeker van elkaar zijn? Of moet je elkaar eerst door en door kennen voor je zo’n serieuze stap durft te nemen? Praat met ons mee!

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.