Vrouw/Opgebiecht
1701906919
Opgebiecht

‘Mijn vreemdgaande ex maakte ook nog MIJN droomtrip'

In deze rubriek kunnen lezeressen anoniem hun geheim delen. Dit keer vertelt een lezeres over haar droomtrip naar Parijs, die wel werd gemaakt maar niet door haarzelf...

"We waren een jaar aan het daten en keken zelfs al naar huizen, want hij wilde samenwonen. Maar we wilden ook samen op vakantie. Dus planden we in de zomer van 2018 een reisje naar Parijs, want dat stond al zo lang op mijn bucketlist!

Seksueel

Maar twee maanden voor onze trip ontdekte ik tot twee keer toe een datingapp op zijn telefoon. Nadat ik hem ermee confronteerde, verwijderde hij 'm. Maar hier stopte zijn ontrouw niet, want niet veel later vond ik op zijn telefoon intieme kiekjes van hem plus seksueel getinte chats. En die waren niet aan mij gericht...

Het meisje in kwestie wilde ik spreken, maar dat mocht niet van hem. En verblind als ik was door de liefde, vergaf ik het hem. Ik was gewoon te verliefd, niet eens zozeer op hem maar op het hebben van een relatie!

Hoofdboeker

Maar toen ik hem tijdens een telefoongesprek vertelde van hem te houden en hij met een zucht 'Ja… ' antwoordde viel toch de bekende druppel en gingen we uit elkaar. Ik wilde nog wel - zonder hem - naar Parijs maar de reservering stond op zijn naam.

En vanwege het feit dat hij de hoofdboeker was, kon ik niet zonder hem naar Parijs. En dus ging hij in mijn plaats. In zijn eentje (althans, dat beweerde hij). Lang verhaal kort: mijn ex ging meerdere keren vreemd en maakte vervolgens MIJN droomreis.

Tinder

Waarom hij nou eigenlijk is vreemd gegaan? 'Ik verveelde mij', zei hij. Juist, ja. Ik heb na de break-up nog even contact met hem gehad, maar mij werd alleen maar steeds duidelijker wat voor een walgelijk en egoïstisch persoon hij is.

Hij had namelijk nog een voorstel; of we best friends of zelfs friends with benefits konden blijven? Nou, daar had ik dus totaal geen behoefte aan. Wat ik die zomer heb gedaan? Veel gewerkt en... Tinder gedownload. En dankzij die app ontmoette ik mijn huidige vriend met wie ik nu heel gelukkig ben."

Jij op VROUW.nl

Wil je ook (anoniem) een bijzonder verhaal vertellen?

Vertel het dan hier...

Maak jij iets bijzonders mee en wil je dat met ons delen?

Stuur dan een berichtje.