1705905
Vrouw

Jeugdliefdes Kitty en Patrick vonden elkaar na 16 jaar weer terug

Patrick en Kitty

Patrick en Kitty

Kitty (36) en Patrick (39) hadden verkering als tieners maar trouwden allebei met een ander. Na zestien jaar vonden ze elkaar weer terug.

Patrick en Kitty

Patrick en Kitty

Ze hadden een jaar verkering nadat Kitty op 14-jarige leeftijd kennismaakte met Patrick (toen 18). ’’Patrick en ik waren beiden redelijk bijdehand en dat matchte wel. Bovendien vond ik Patrick reuze stoer, met zijn sigaretten en brommer.

Toch liep het na een jaartje mis. Patrick zou het leger in gaan en op vakantie zoende hij bovendien met een ander meisje. Het moest dus maar uit zijn, vond hij. Ik was intens verdrietig. En drie maanden later had ook hij spijt.’’

Toch kwamen ze niet meer bij elkaar. ’’Met hangende pootjes stond hij bij ons voor de deur. Ik wilde maar wat graag terug in zijn armen, maar dat vonden mijn ouders geen goed idee. Zij wilden hun 15-jarige meisje beschermen voor nog meer verdriet.

In de jaren die volgden bleven we elkaar af en toe tegenkomen. Als ik in Valkenburg was, keek ik naar hem uit maar uiteindelijk trouwden we allebei met een ander. Ook toen zijn we elkaar nog wel eens tegengekomen en was het gevoel niet ver weg, maar er was natuurlijk geen ruimte om daar iets mee te doen.’’

In de zomer 2012 zocht Kitty weer contact met Patrick. Hoe dat afliep lees je op VROUW.nl.