1707526
Vrouw

De dochter van Wendy deed zelfmoordpoging na gepest op school

Melanie met haar moeder Wendy

Melanie met haar moeder Wendy

De dochter van Wendy (34) kwam dinsdag in het nieuws omdat ze een strip pillen slikte omdat ze zo gepest werd op school. De schrik zit er thuis goed in nadat Melanie (14) maandag een handvol anti-allergiepillen innam.

Melanie met haar moeder Wendy

Melanie met haar moeder Wendy

Moeder Wendy Malta van Esch vertelt dat haar dochter het leven zuur is gemaakt op de school in Oosterhout. Maandag werd gebeld toen ze thuiskwam uit haar werk. ’’Toen ik thuiskwam belde school, of we met spoed wilden komen want er was iets met Melanie. Mijn man en ik zijn meteen de auto in gesprongen met een bonzend hart. Wij wonen in Ter Heijde dus het was nog wel even rijden. Toen we daar aankwamen stond er een ambulance.

We renden naar binnen maar konden haar niet direct vinden. Ze waren op dat moment in een klaslokaal Melanie aan het onderzoeken. Het bleek dat ze een hele strip pillen heeft genomen die ze in haar tas had zitten.

Gelukkig is een docente erachter gekomen en zij heeft haar laten braken. Melanie is allergisch en daarom had ze anti-allergie pillen in haar tas. Ze heeft de pillen impulsief genomen. Ze had er geen zin meer in; ze ging al heel lang met lood in haar schoenen naar school.’’

Volgens haar moeder werd Wendy ruim negen maanden gepest op het Hanze College.

Het hele verhaal lees je hier: ’School heeft pas twee dagen later contact met ons opgenomen en doet het af als 'meidenvenijn’